UA
 

Зірка Мстислава Ростроповича

21 марта 2011, 14:53
0
9
Зірка Мстислава Ростроповича

23 березня з єдиним концертом у Києві в межах українського концертного туру відбудеться концерт відомою японської скрипальки Маю Кішіми та піаніста Олега Полянського.

Мистецька подія відбуватиметься у межах циклу концертів камерної музики Music-review WEEKEND, організаторами якого є Національний портал академічної музики Music-review Ukraine та Фонд сприяння розвитку мистецтв.

Світове ім'я талановитої японської скрипальки Маю Кішіми відкрив Мстислав Ростропович після того, як вона у 13 років стала лауреатом престижного Міжнародного конкурсу скрипалів імені Венявського. У 2010 році Маю Кішіма стала фіналісткою Міжнародного конкурсу імені королеви Єлизавети в Брюсселі.

Вже у перші роки своєї творчої діяльності Маю Кішіма зіграла з провідними симфонічними оркестрами під керуванням іменитих диригентів, серед яких Мстислав Ростропович та Володимир Ашкеназі, з яким записала альбом класичної скрипкової музики, а пізніше і свій сольний СD під назвою "Чакона".

У Києві Маю Кішіма виступить у дуеті з відомим піаністом сучасності, лауреатом міжнародного конкурсу імені Чайковського Олегом Полянським. Грати молода скрипалька буде на скрипці роботи італійського майстра XIX століття Джузеппе Рокка.

У столиці України звучатиме концертна програма з кращих скрипкових та камерно-інструментальних творів. Серед них сонати Й.С. Баха та С. Прокоф’єва.

Традиційно концерт відбудеться на сцені галереї Фонду сприяння розвитку мистецтв (вул. Фролівська, 1/6).

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...