UA
 

AstraZeneca приняла участь в виставці "Дні Британського Бізнесу в Україні"

28 марта 2011, 15:13
0
12
AstraZeneca приняла участь в виставці  Дні Британського Бізнесу в Україні

За підтримки Посольства Великобританії 17-19 березня в Києві пройшли "Дні Британського Бізнесу в Україні ".

У виставці брали участь ряд відомих британських брендів в Україні, серед них: British International School, Marks&Spencer, Edinburgh Business School, AstraZeneca, GlaxoSmithKline, Bentley, Shell, Reckitt Benckiser (торгові марки Strepsils, Nurofen, Vanish, Calgon, Clearasil), Unilever (торгові марки Sunsilk, Dove, Rexona, Cif, Domestos) та багато інших.  

Британські компанії добре представлені на ринку України. Багато з них працюють вже не один рік. Однак не кожен с українців  асоціює популярні бренди з Великобританією. Нескінченно великий список торгових марок таких як Domestos, Cif, Vanish и Calgon виробляються британськими компаніями; дизайн одягу від River Island, Peacocks, TopShop та New Look також створено в Британії.

Дні британського бізнесу – це своєчасна й унікальна можливість продемонструвати найкращі сторони британського бізнесу, присутнього на ринку України.

Український ринок надзвичайно привабливий для британських бізнесменів. Вони працюють у самих різноманітних секторах економіки України. Це фармацевтика і освіта,   енергетика та фінансові послуги, роздрібна торгівля та сільське господарство та багато інших.

Між нашими країнами добре розвинена друстороння торгівля. Так, в 2010 р. вперше була перевищена сума торгових операцій між нашими країнами й склала більше 1 млрд. дол. США (за січень-листопад 2010 р.).

Великобританія є масштабним імпортером для України. Найбільш розповсюдженими об`єктами британського експорту в Україну залишаються професійні інструменти, медичне обладнання та лікарські препарати, промислові товари, спеціалізоване обладнання для промисловості та транспортні засоби.

Співробітництво між країнами посилюється з кожним роком.

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...