UA
 

Масштабування бізнесу - круглий стіл в kmbs

6 апреля 2011, 10:46
0
104
Масштабування бізнесу - круглий стіл в kmbs

13 квітня Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs] запрошує управлінців прийняти участь у круглому столі kmbs "Масштабування бізнесу: від регіонального - до національного, від локального - до глобального".

Під час події топ-менеджери українських компаній, які ставлять перед собою задачу формування проривної стратегії розвитку та здійснення якісного "масштабування" бізнесу, обговорюватимуть питання:


· Що криється за масштабуванням бізнесу?

· Бізнес, для якого масштабування вже критичне, якій він?

· В чому різниця: регіональної компанії від національної? Національної від глобальної?

· Стратегія "переходу": що в неї по-іншому?

· Якими є основні виклики для себе та команди?

· Основні "точки" масштабування: в чому вони?

Експерти круглого столу kmbs (http://www.kmbs.ua/uk/) - лідери, які мають практичний досвід реалізації "масштабування", трансформації бізнесів рівня: "від регіонального до національного" та "від локального до глобального" поділяться з учасниками кращими практиками з власного досвіду:

· Віктор Ржоткевич [співтворець національної компанії "Грінко (http://www.greenco.com.ua/)" та "Relife"]

· Лідія Білас  [Голова правління ВАТ "Нова (http://www.novahod.com.ua/)", IDS Group (http://www.ids.ua/ru/)]

· Олександр Вітько [Управляючий акціонер групи компаній ГЕЛІОС (ТМ "Шаланда (http://ikra-shalanda.com.ua/)", "Камчадал (http://www.kamchadal.com.ua/cms/)"), "Небесна криниця (http://www.krinitsa.com.ua/)", TRINITI]

· Ярослава Лоянич [Генеральний директор холдингу (енергетика, ЖКГ), тренер-практик, консультант, викладач kmbs (http://www.kmbs.ua/uk/)]

Інтелектуальні лідери події – представники освітньо-консалтингової практики з масштабних трансформаційних проектів та формування стратегії:

· Оксана Щегельська - більше 13-ти років керує та впроваджує проекти формування стратегії, трансформації/розвитку виробничих та торговельних компаній/ корпорацій, побудови керуючих компаній. Керуючий партнер Strategic Consulting Group. Інтелектуальний лідер Школи розробки стратегії та програми "Побудова системного бізнесу" (партнерство SCG та kmbs). Викладач kmbs.

· Андрій Федорів - засновник FEDORIV.COM (http://fedoriv.com/), Член правління всеукраїнської рекламної коаліції, відповідає за брендінг України та міст Cпіввласник SAHAR.UA (http://sahar.ua/), KARANDASH DESIGN.COM (http://karandash%20design.com/), ESCAPE.UA (http://escape.ua/). Наймолодший лауреат премії "Слід у рекламі (2007)" "Людина-бренд на рекламному ринку України" (MMR, 2009), Входить в топ-3 найкращих тренерів з маркетингу України (MarketingJazz, 2009). Заснував та керував рекламною агенцією для малого та середнього бізнесу "Абрикос" (2001-2003). Керівник БТЛ агентства "141 Україна" (2002-2003). 

Дата і час проведення: 13 квітня, 15:00-19:00 

Місце проведення події: Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs], вул. Волоська, 8/5, 4 корпус НаУКМА, 4 поверх, 410 кімната 

Участь у події  - за реєстрацією.

Щоб прийняти участь у події, надішліть на адресу [email protected] (http://[email protected])   [Оксана Дзюма, 490 6635] або на [email protected] (http://[email protected]) [Людмила Білецька, (067) 323-6424, (044)221 5033] лист з контактною інформацією:

-  Прізвище та ім’я 

-  Компанія та посада

-  Контактний телефон та електронна адреса.

Та очікуйте на лист-підтвердження. Кількість місць обмежена.

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...