UA
 

Весняний фестиваль квітів та рослин Gardenfest від GreensadРеклама

Корреспондент.net,  22 апреля 2015, 10:00
0
1408
Весняний фестиваль квітів та рослин Gardenfest від Greensad

20 вересня 2014 року пройшло відкриття садового центру Greensad. Гості мали можливість придбати рослини та товари для саду за акційними цінами

Гості мали можливість придбати рослини та товари для саду за акційними цінами, долучитись до цікавих профільних майстер-класів та просто гарно провести час на свіжому повітрі.

Крім того, купуючи товари, можна було отримати корисні подарунки. Так, купивши товарів на суму від 1000 гривень, відвідувачі отримали у подарунок універсальне органічне добриво ArganiQ для саду та городу місткістю 3400 мл.

Що ще цікаво, 5 % від загальної виручки організатори перерахували на потреби АТО. Це свідчить про їхнє бажання не лише  розвивати український бізнес, але і допомагати свідомим українцям.

Садовий центр Greensad неодноразово був учасником профільних виставок та фестивалів і всюди підмічаючи цікавинки, вирішили створити власне свято. 25 -26 квітня на території садового центру пройде весняний фестиваль рослин та квітів Gardenfest.

Цього року відвідувачі також можуть розрахувати на гарні знижки та подарунки. Призовий фонд фестивалю – 100 000 гривень! У програмі майстер-класів – топіарна стрижка рослин, догляд за плодовими деревами та багато іншого. Купуючи рослини, гості зможуть проконсультуватись з професіоналами та зробити правильний усвідомлений вибір. 

Фестиваль Gardenfest – це свято для всієї сім'ї. Маленькі гості зможуть взяти участь у цікавих майстер-классах, серед яких спін-арт, малювання пальчиковими фарбами та розмальовання горщика. Також, дітки навчаться робити магніти та браслети.

Програма заходу:

1. Практичні майстер-класи з садівництва
2. Розважальна программа для дітей
3. Безкоштовні консультації при виборі рослин та послуг
4. Розіграш-лотерея. Призовий фонд 100 000 гривень
5. Презентація новинок від постачальників
6. Відкрите кафе на території фестивалю

              Приходьте, обіяцяємо, що буде дуже цікаво та весело!

Де буде проходити захід:

https://www.google.com/maps?ll=50.437862,30.157129&z=15&t=h&hl=uk-UA&gl=UA&mapclient=embed&cid=16867571203546693567

Подивитись 3D тур садового центра

http://greensad.ua/info/

Адреса

Київська область, Києво – Святошинський район, с. Мила вул. Комарова, 91 (біля ресторанного комплекса «Два бобра»)

Як доїхати на громадському транспорті:

Від Києва Ви можете до нас дістатися маршрутним таксі №750, №770, №762 (їхати від м. Житомирська чи Святошино), зупинка с.Мила. На зупинці необхідно перейти на протилежну сторону через пішохідний перехід та пройти ще близько 300 м до садового центру. Садовий центр знаходиться біля ресторанного комплекса «Два Бобра».

ТЕГИ: рекламафестиваль
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.