Григорій Кравцов
Украина, Київ
7 апреля 2011, 08:18

Чи дійсно в Україні чоловіча стать сильна?

Чи дійсно в Україні чоловіча стать сильна? За якими критеріями йде визначення слабкості або сили у відношенні до статі. Вважаю, що сила або слабкість статі визначається правом прийняття відповідних рішень.
9 апреля 2011, 11:15

Оптимізація чи модернізація?

З метою оптимізації системи центральних органів виконавчої влади, усунення дублювання їх повноважень, забезпечення скорочення чисельності управлінського апарату та витрат на його утримання, підвищення ефективності державного управління та ...
12 апреля 2011, 07:50

Справа всього українського народу

Стаття 17 Конституції України визначає, що захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.
13 апреля 2011, 14:06

Надія або сльози?

Законопроект 8310 «Про внесення змін до Закону України «Про здійснення державних закупівель» (щодо електронних державних закупівель)» - надія або сльози?
22 апреля 2011, 13:38

"Безпечний" мобільний зв'язок

Один з моїх приятелів купив собі захищений мобільний телефон. Він його показував всім, розповідаючи як тепер його переговори недосяжні для спеціальних служб держави та для його конкурентів. Вартість такої «дивини» сягала кілька тисяч доларів США.
4 июля 2012, 07:39

Сколько стоит будущее Украины, Господа?

Министерство образования и науки Украины запустило в использовании систему «Электронное заявление в ВУЗ» по адресу http://ez.osvitavsim.org.ua/