UA
 
Костянтин Климчук
Біла Церква
13 января 2013, 18:38
Костянтин Климчук добавил комментарий к статье
У берегов США разбился вертолет с 10 пассажирами на борту.
Що правда, то правда. Зараз політиком вважається той, хто в пику опоненту зацідить чи матом прикладе. Щиро жаль Михайла Гориня, дай Боже здоров'я його брату Богдану, який робить велику просвітницьку роботу. Брати Горині протистояли тоталітарній системі не задумуючись про те, які будуть проти них застосовані репресії. Дійсно перші два скликання Верховної Ради були законодавчим органом, а потім (а зараз остаточно) парламент перетворився на бізнес-клуб і реаліті-шоу.
10 июня 2013, 14:17
Костянтин Климчук добавил комментарий к статье
Арестован лидер Британской национальной партии
Сергію, а ви тепер "чьїх будєтє"? НРУ чи УНП? Ваш коментар, як і ваші роздуми щодо виборів "у 15 році" вирізняються винятковою лапідарністю і глибокодумним аналізом. Ви напишіть, що на Вашу думку правда? Те що Заєць проскочив у керівні органи у неприродній спосіб, чи може слова Валентини Чорновіл? Ви так переконано "поливаєте", за Вашими висловами, "Яценюків та Турчинових", що я прямо таки сподівався побачити, як ви відточуєте своє перо чи присуваєте клавіатуру і розкладаєте у статтях і блогах ПР на атоми у праведному гніві. Та ба, щось Ви не дуже вправляєтеся у викриванні "блакитних". От вона, суть ваша партійна, влізти - і ніби пріснопам'ятна "англічанка" нагадити.
11 января 2013, 21:32
Костянтин Климчук добавил комментарий к статье
Израильские солдаты предотвратили крупный теракт
А найгірше те, що 1 січня лише ТВі згадав про День народження Бандери трансляцією фільму "Атентат". Совок не виродиться, поки українці новий рік асоціюватимуть з блакитними вогниками та "Іронією долі". Як сказала колись з цього приводу Барбара Брильська: "Я вам сочувствую"...
1 июля 2013, 16:29
Костянтин Климчук добавил комментарий к статье
90 землетрясений в Индийском океане.
Якщо друга сторона відмовляється від коментарів - газета не зобов"язана знімати матеріал з друку. Пану Ускову надавалась аналогічна за розміром площа для висловлення своєї думки, проте останній відмовився. З паном директором ми розмовляли на цю тему в його кабінеті двічі. Проте на коментарі він не відважився. Чому? Злякався гострих запитань?
1 июля 2013, 16:37
Костянтин Климчук добавил комментарий к статье
90 землетрясений в Индийском океане.
Про театр, а не про директора. Театр ми й захищаємо в даному контексті. Редакція "Майдан-Брок" глибоко стурбована тим, що з театру звільняються неординарні творчі люди. Це проблема всього міста, а не конкретно взятого театру чи окремо взятої людської долі. Місто втрачає геніальних режисерів, талановитих акторів, які писали історію нашого театру, вклали свою неоціненну лепту в те, щоб театр набув статусу Академічного. Тому прикро бачити, як вони звільняються й покидають наше місто. Досі не вгамувався скандал після звільнення Тераса Мазура та Наталії Слепченко і знову розгорівся новий. .. Такі речі потрібно замовчувати тільки тому, що диктор не хоче коментувати ситуацію?