Ігор Ткачук
Украина,
7 сентября 2015, 14:15

Укрпошта активно працює над відкриттям нових поштових відділень

Укрпошта – це єдиний поштовий оператор України, який має майже 12 тисяч відділень та близько 39 тисяч точок присутності у всіх населених пунктах нашої країни. Саме це забезпечує доступність послуг поштового зв’язку для кожного українця.
31 августа 2015, 14:51

Укрпошта є справним платником податків

Укрпошта – одне зі стратегічних підприємств держави, яке виконує важливу соціальну місію для країни як національний оператор поштового зв’язку та дбає про те, щоб держава отримувала кошти на виконання своїх зобов’язань.
25 августа 2015, 12:33

Впровадження поштоматів – ще один проект на шляху реформування Укрпошти

Протягом останніх трьох років в Україні спостерігається значне зростання ринку E-commerce. Інтернет-торгівля виходить у лідери української економіки за темпами росту. Кожен рік її обсяг зростає на 25-35%. При цьому, дуже важливо мати державну мережу поштоматів по всій Україні, що будуть задовольняти потреби українських споживачів з прийому та доставки товарів з інтернет-магазинів. І Укрпошта має намір збудувати таку мережу.
4 августа 2015, 12:19

Укрпошта впроваджує глобальний комплексний проект розвитку електронної комерції

З липня цього року Укрпошта розпочала впровадження Програми електронної комерції – ECOMPRO, яка дозволить он-лайн продавцям набагато легше пересилати свої товари через Укрпошту.
29 июля 2015, 16:04

Керувати потрібно не лише з кабінету, а безпосередньо, спілкуючись з людьми

Усі відділення Укрпошти, мережа яких налічує майже 12 тисяч і є найбільшою в Україні серед інших поштових операторів, – потребують неабиякої уваги!
22 июля 2015, 15:46

Укрпошта рухається назустріч клієнтам та збільшує доходи

За рахунок покращення якості обслуговування споживачів, залучення нових партнерів, впровадження сучасних фінансових сервісів, а також оптимізації витрат Укрпошті вдалося збільшити доходи.
15 июля 2015, 15:33

Укрпошта допомагає військовим та постраждалим в зоні АТО

Поштовики із великою шаною ставляться до захисників України. Саме тому жодна з дирекцій Укрпошти не залишилась осторонь збору допомоги для військових та постраждалих в зоні АТО.
9 июля 2015, 13:28

В Укрпошті створюється якісно нова корпоративна культура обслуговування

Сьогодні в Укрпошті створюється якісно нова корпоративна культура обслуговування. Вона акумулює не тільки доброзичливе ставлення до клієнтів, а й швидке і професійне виконання обов’язків. Для нас важливо, аби наші споживачі були максимально задоволені.
8 июля 2015, 13:02

Укрпошта передала дітям, які втратили батьків під час війни, 20 ящиків допомоги

У сьогоднішніх непростих умовах, в яких опинилася наша держава, особливої уваги потребують діти, чиї батьки загинули, захищаючи рідну землю.
6 июля 2015, 14:45

Розширення спектру фінансових послуг – один з пріоритетних напрямків Укрпошти

Нині все більше українців здійснюють фінансові операції за допомогою банківських платіжних карток у відділеннях поштового зв’язку. Це не тільки зручно і швидко, а й безпечно.