Дмитро Снєгирьов
Украина, Луганськ
18 января 2018, 16:09

Чекістський сарказм, або Чому Путін вирішив віддати Україні техніку з окупованог

Фактично, заява Путіна-це легка іронія або навіть чекістський сарказм президента РФ відносно Заходу щодо їхньої позиції про надання Україні летального озброєння. Президент РФ показує: «Не даєте ви летальну зброю вже четвертий рік, так Росія може надати. Нехай Україна забирає свій металобрухт». Цим показується, що Росія ніби не є стороною і учасницею конфлікту з Україною.
16 января 2018, 21:45

У Чехії заборонили збирати кошти для бойовиків "ЛДНР"

«Товариство друзів ЛНР і ДНР» у Чехії проводять антиукраїнську інформаційну кампанію у ЗМІ, а також збір «гуманітарної допомоги» для жителів самопроголошених «республік».
12 января 2018, 20:22

Як Росія і бойовики ЛДНР можуть зірвати обмін полоненими

Показово, що протягом останніх тижнів значно збільшилася кількість випадків незаконних затримань співробітниками "спеціальних служб" самопроголошених республік місцевих жителів за обвинуваченням у співпраці з українськими спецслужбами і ЗСУ.
10 января 2018, 20:40

Німецький гамбіт для України

Візит в Україну глави МЗС ФРН Зігмара Габріеля попри красиві дипломатичні заяви показав, що Німеччина не хоче бути втягнутою в конфлікт на Донбасі і тиснутиме на Україну, аби ми пішли на поступки за рахунок своєї державності.
29 декабря 2017, 20:01

Візантійська практика Москви, або Чому Кремль погодився на обмін полоненими

Це візантійська практика – Москва готова домовлятися, але залишає за собою останнє слово. Обмін полоненими підносять країнам Заходу як знак наявності доброї волі в Росії. Зі свого боку Москва вимагатиме від України беззаперечного виконання політичної частини Мінських угод, а саме: ухвалення законів про амністію бойовиків, вибори в ОРДЛО і надання особливого статусу цим територіям.
28 декабря 2017, 16:30

Останніми тижнями в ОРДЛО затримують місцевих жителів за обвинуваченням у співпр

Варто зазначити, що бойовики штучно збільшують кількість заручників із метою тиску на українську владу. Під час обміну бойовики віддали 73 українських заручників, показавши це як жест доброї волі, і водночас будуть утримувати понад 100 наших заручників як важіль психологічного і політичного тиску на Україну.
18 декабря 2017, 17:36

Виділення США військової допомоги Україні – піррова перемога

Утім, не треба розцінювати це як перемогу. Навпаки – це тривожний дзвоник. Україні чітко дали зрозуміти, що обсяги допомоги можуть скорочуватися, і, відповідно, усе залежить від політичного керівництва нашої держави, його бажання боротися з корупцією.
17 декабря 2017, 21:09

Бойовики ЛНР стягують сили до м.Попасна.У Калинове перекинуто додаткові підрозді

Варто зазначити, що 15 грудня в ефірі "5 каналу" в ході "Інформаційного дня" мною була оприлюднена інформація аналітичного відділу ГІ "Права справа" про передислокацію в район селища Калинове, звідки ведуться обстріли позицій ЗСУ, додаткових підрозділів бойовиків.
13 декабря 2017, 14:56

Вбивство Ципкалова, або секрет Полішинеля від МДБ ЛНР

Варто зазначити, що це не закінчення вистави. Зі свого боку аналітичний відділ ГІ «Права Справа» буде і надалі демонструвати глибокий рівень розуміння ситуації на окупованих територіях Донбасу.