Chorna Vlada
Украина, Киев
5 декабря 2014, 07:35

Вхідний квиток на банківський ринок знову подорожчає.

НБУ збільшив нормативний розмір капіталу банків - втриматись на фінансовому ринку коштуватиме дорожче. Скільки установ зможуть - і захочуть - пристати на всі вимоги регулятора, щоб продовжити роботу?
20 ноября 2014, 10:34

Резерви тануть, як сніг навесні

В час, коли національна валюта день у день стає слабшою, всі сподіваються, що нас врятує золотовалютний резерв. Та чи надовго його вистачить?..
15 ноября 2014, 08:48

Чужі рецепти не завжди лікують

Чужі поради не завжди допомагають, як не допомагають виписані комусь іншому ліки від начебто схожої хвороби. Так і рекомендації МВФ, для всіх країн однакові, не завжди на користь українській економіці
3 ноября 2014, 07:07

Полюваня на банки.

НБУ вийшов на полювання по ліцензії проблемних банків. 23 вже ліквідовано. Хто найбільше постраждає від такої масової чистки? Правильно, вкладники!
31 октября 2014, 07:40

Чому б не називати речі своїми іменами?

Інколи здається, що Снігова Королева провела в нас довгу відпустку, щедро насипавши людям в очі скалок льоду. І хочуть українці бачити і визнавати реальність такою, як вона є, та щось весь час заважає
30 октября 2014, 21:19

Допомога «друзів» і зашморг у подарунок.

Чим більше засоби масової інформації радіють новим траншам МВФ, тим більшає тривога за майбутнє у пересічних українців. Не треба бути економічним експертом: з кожним траншем ми все ближче до дефолта.
30 октября 2014, 21:09

«В долгах, как в шелках». Тільки куди шовк поділи?

Дивлячись на показники зовнішнього боргу України, даєшся диву: коли ж встигли так напозичатися, на які "шовки" такі немислимі кошти витратили і чим їх віддавати? А уряд тим часом випрошує нові транши.
30 октября 2014, 20:59

Інвестиції по-українськи: що і в що вкладати.

Заробляючи гроші, ми рано чи пізно замислюємось над питанням, як їх зберегти і примножити, як розпорядитися заощадженнями. А які інвестиційні інструменти наразі доступні пересічному українцеві?
7 октября 2014, 06:10

Мінські угоди: сподівання на мир.

Мінські домовленості дали нам певну надію, що війна не вічна: якщо вже почали вирішувати питання майбутньої відбудови, мабуть, і мир не за горами?
7 октября 2014, 05:51

Біженці: іспит на людяність.

Нас всіх без винятку зачепила ця війна. Туди, де небо не вибухає щохвилини від снарядів, втікають тисячі наших співгромадян. Біженці. Наша соціальна відповідальність і іспит на людяність.