Євтушенко Костянтин
Украина, Киев
25 ноября 2014, 13:39

5 передумов, які дозволять Україні підкорити світ

Втративши ядерну зброю, Україна за 23 роки так і не придумала іншого способу, як заслужити повагу в світі. Тоді, як розвинені країни вже давно живуть за формулою: сильна економіка – сильна держава.
22 октября 2014, 13:23

Чи обмежить НКРЕ продаж бойлерів та обігрівачів в Україні?

Чому вітчизняні чиновники бояться впровадження електромобілів в Україні та чи насправді вони турбуються за українські електромережі
20 сентября 2014, 10:55

Заплатіть стільки, скільки ви платите за паливо і отримайте авто безкоштовно

Попри скепсис, який ця фраза може викликати у більшості автовласників, у цьому слогані майбутнє світового автопрому.
3 сентября 2014, 09:30

З чого почати стартап та чим допоможуть сім'я, друзі та дурні

Слово «стартап» сьогодні стало надзвичайно модним. Водночас не багато людей може чітко пояснити його суть і тим більше навести приклади успішних стартапів. Можете перевірити себе і спробувати згадати
26 августа 2014, 10:40

Як Україні зіскочити з російської газової голки

За 20 років ми так звикли до того, що регулярно і безперебійно отримуємо від “великого брата” чергові дози газового наркотику, що зовсім втратили волю до боротьби з цією залежністю. І це у той час, коли Україна має величезний недооцінений потенціал та найкращі можливості для запровадження технологій альтернативної енергетики.
19 августа 2014, 15:33

Інвестиційний голод чи як повернути гроші в Україну

Як повернути інвестиції в Україну? Зважаючи на політичні та економічні реалії сьогодення, у більшості фінансистів це питання викликає невеселу усмішку. А я з цього приводу пригадую відомий анекдот: