Карплюк Володимир
Украина, Ірпінь
6 сентября 2019, 13:16

ОДНА ПОЛОСКА ТЕСТУ НА ОБ’ЄКТИВНІСТЬ УКРАЇНСЬКОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ

Недобросовісність окремих представників вітчизняної журналістики завжди допомагає ставити клеймо на публічних діячах. Фраза “Добрими намірами вимощена дорога в пекло”, яка має чи то біблійне коріння, чи то належить письменнику Семюелю Джонсону, яскраво характеризує сприйняття деякими українськими журналістами та окремими виданнями.
8 июня 2019, 09:50

Освіта в Ірпені: фейковий «антирекорд» насправді є РЕКОРДОМ!

За останні дні засоби масової інформації, з подачі та в деяких випадках за гроші моїх опонентів, оприлюднили величезну кількість фейків особисто про мене та місто Ірпінь.
23 мая 2019, 15:19

Про «Вишневий сад» або українські міста можуть бути успішними

В Ірпінь ми прийшли одразу з конкретною ціллю – не шукати причин, а шукати можливості для створення європейського містечка.
13 мая 2019, 16:06

Олімпійський день в Ірпені: як невелике місто стає центром спортивної Київщини

Мене захоплюють події, які поєднують сучасний світ з історією. Коли ви вчергове виходите на ранкову чи вечірню пробіжку, уявіть, що так само (за винятком доріжок, одягу і взуття) бігали люди в Античній Греції: змагання з бігу відомі від перших Олімпійських ігор, які, за даними істориків, відбулися у 776 році до н. е.
24 апреля 2019, 16:49

Сила і краса: ірпінчанка Марія Тодоренко пройшла у фінал конкурсу New Fashion Z

Мода, фешн-покази і подіуми – це, звісно, не моя тема. Я зазвичай ходжу в джинсах, футболках-поло і в кедах, бо для мене найважливіше в одязі зручність і мобільність. А для особливих подій додаю до джинсів сорочку і піджак.
3 апреля 2019, 14:48

Мільйон на «Реальні справи» у Боярці

Громадська організація «Нові обличчя Київщини» оголошує конкурс громадських проектів для мешканців Боярки «Реальні справи». Подати заявку на конкурс можна за посиланням: http://www.sprava.kiev.ua. Збір заявок триває до 1-го травня. Тобто є ще цілий місяць, щоб зареєструватися.
25 марта 2019, 15:33

Нова українська школа в Ірпені готує дітей до успішного життя

Осягати науки і вивчати життя краще не через нудне менторство, а у формі гри. І це один із базових підходів Нової української школи (НУШ), яка запроваджується зараз по всій Україні, зокрема і в Ірпені
9 ноября 2018, 10:01

Ірпінь – місто, яке надихає

Не знаєте де шукати Музу? Ірпінь – місто, де вона оселилася давно і навічно.
24 июня 2018, 14:50

Чому рух “ЧЕСНО” бреше про Карплюка?

У наш час інформаційних технологій, маніпулюючи інформацією, легко знищити будь-якого політика.
7 декабря 2017, 23:45

ЧОМУ ВИКРИВАЛЬНІ ПОСТИ КАРПЛЮКА У FACEBOOK ЗНИКАЮТЬ ЧЕРЕЗ СКАРГИ НА НІБИ-ТО СПАМ

Як я вже писав в одному з попередніх постів, мій запис до блогу під назвою “Як журналісти-корупціонери фальсифікували рейтинг мерів-інноваторів?” було видалено з сайту ІА “ЛігаБізнесІнформ”.