Куценко Станіслав
Украина, Київ
24 июля 2017, 13:34

Зупинка реформи освіти: економія на коштах або на майбутньому України?

На минулому тижні досить буденно пройшла інформація, що реформа освіти в Україні буде пролонгована, тобто – призупинена. Офіційна причина: реформа коштуватиме $3 млрд., які держава не має можливості зараз інвестувати у сферу освіти. І це відбувається у той час, коли найуспішніші країни світу, такі як: США, країни ЄС, Сінгапур, Ізраїль тощо реформу освіти виносять на перше місце.
13 июля 2017, 10:31

Он-лайн сервіси ліквідують посередників при реєстрації бізнесу

Електронний сервіс «Он-лайн будинок юстиції» діє з квітня 2016 року. Він є помічником для тих, хто не має часу чекати у чергах до владних кабінетів та бажає зареєструвати власну справу. Реєстрація юридичних та фізичних осіб-підприємців онлайн: Для цього на сайті www . online . minjust . gov . ua заповнюють анкету, де є графи - паспортні дані, види економічної діяльності, яку здійснює особа, ім’я довіреної особи, якщо звітність по ФОП буде вести вона, заяву про застосування спрощеної системи оподаткування.
29 марта 2017, 13:00

UKRAINE WILL SPEAK ENGLISH АБО АМБІЦІЯ РОКУ

Щохвилини 700 мільйонів людей по всьому світі синхронно вивчають англійську мову. Тепер ще понад два мільйони з них українці.
16 декабря 2016, 11:39

Он-лайн будинок юстиції або як отримати послуги європейської якості

За допомогою нашого сервісу - https://online.minjust.gov.ua/, Вам не треба витрачати багато часу на нескінченні черги та бюрократичну тяганину.
14 декабря 2016, 17:18

Антирейдерські новели: як новий закон вплине на життя українців

Ця стаття є спробою дати відповідь на питання: як на життя українських громадян вплине закон, який в народі називають «антирейдерським»