Новий рік — свято, яке кожна сім'я святкує зі своїми ритуалами в атмосфері радості та щастя. Традиція зустрічі Нового року формувалася поколіннями наших предків, змінюючись під впливом інших країн та трендовості, набуваючи дедалі іншого звучання.
Бренд КОZAЦЬКА РADA завжди там, де найміцніші українські традиції в поєднанні із сучасністю. Нам вдалося зберегти унікальну давню рецептуру улюбленого напою козаків і зібрати довкола себе найрідніших людей з різних куточків країни.
Саме тому ми вирішили переосмислити всі традиції та запропонувати свою адаптацію. Яким має бути сучасний Новий рік українців? Коли не шампанське й олів'є, а щось з українським характером.
Потягнувши бігунок на ілюстраціях, зможете порівняти новорічні традиції і обрати ту, яка вам до вподоби найбільше!
Романтиці бути на Новий рік
Та світ змінюється і диктує вже нові правила: щоб усе здійснилось і не розвіялось, як бульбашки, бажання варто закріпити міцним напоєм. До КОZAЦЬКА РADA Оригінальна ідеально пасуватимуть суші, роли та інші морепродукти, які смакують легко за всіма правилами здорового харчування та ще й послужать афродизіаком.

А найголовніше — побажаємо вам стосунків, які будуються на взаєморозумінні та великій любові.
За традицією, як Новий рік зустрінеш — так і весь рік проведеш. Тому зустрічати в романтичній атмосфері з коханими стане дуже правильним рішенням.
Тривалий час молоді пари зустрічали особливу ніч року з келихами шампанського, а на столі було безліч страв: від олів'є до запеченої курки.
Святкова ніч справжніх коzаків
Ну і звісно улюбленим напоєм справжніх чоловіків була якісна горілка, яку вживали в міру, щоб бути напоготові та пам'ятати зустріч року.
Саме такою є КОZAЦЬКА РADA Класична: і настрій гарантує, і чудове самопочуття.

А замість традиційних закусок на столі додайте дичину. Це саме те, що треба для чоловіків з характером.

Упевнені, що таке святкування стане традицією на багато років вашого чоловічого клубу!
Класичне святкування прийдешнього року досить рідко відбувалось у суто чоловічій компанії. А варто було б ;) Справжні козаки святкували цей день феєрично та весело. Так-так, традиція запускати феєрверки в Україну прийшла саме з Січі. У новорічну ніч козацькі гармати майже не стихали. Таким чином відлякували все погане.
За сімейним новорічним столом
Уже давно головну ніч року можна зустрічати без снігу на морі, а традиційні страви на столі замінити на більш вишукані, як-от: стейк на кістці, екзотичні фрукти (папайя, манго, рамбутан), хамон, різні види сиру, тарталетки з чорною ікрою.
І все це хочеться підкреслити КОZAЦЬКА РADA Premium з довершеними нотками дубового аромату.
Розділіть це святкування з тими, хто вам по-справжньому дорогий, і загадайте бажання, які варті вас. Вони здійсняться, обіцяємо ;)
Новий рік, який ми добре пам'ятаємо, — це салати «Олів'є», «Шуба», відбивні, мандарини (як найбільша екзотика), шампанське, сніг за вікном.
Та час рухається вперед, ми відходимо від класичних атрибутів свята і прагнемо сучасних традицій.
Яких гостей чекати у 2022 році
Нині запропонуємо на зміну традиційних — марвелівських супергероїв та персонажів з культових серіалів.
Уявіть, наскільки зараз кожен був би радий прийняти в себе таких гостей! Ще й якщо вони зі справжніми українськими міцними подарунками КОZAЦЬКА РADA, якими можна разом почастуватись.
Від будинку до будинку привітати тих, кому бажаєш добра з гарними подарунковими наборами — традиція, яка заслуговує продовжуватись і підіймати рівень щастя та по праву зберігати за українцями статус найгостиннішої нації.
Новий рік — свято найбільшої гостинності. Українці завжди любили запрошувати рідних, близьких і самі навідуватись у гості. Приймати в Новому році гостей у вигляді ряджених гарантувало благополуччя та добре життя господарям.
Зустріти Новий рік варто з головним атрибутом святкування від КОZAЦЬКА РADA.
Ознайомитись з асортиментом і придбати до новорічного столу можете на сайті
Ось тепер ви готові до Нового року по-справжньому! Святкуймо разом!