На правах реклами

Мапа української ідентичності

Увесь світ говорить про непереможний народ та точно знає, що Україна – то є символ НЕЗЛАМНОСТІ. А як щодо інших якостей українців?

Редакція медіа Vgorode разом з брендом glo TM вирішили дослідити характерні риси сучасних українців та створити Мапу української ідентичності. Завдяки проєкту кожен зможе зробити свій внесок у бачення того, «ХТО ТАКІ УКРАЇНЦІ?», та долучитися до створення новітньої української історії.

Яка українська риса притаманна тобі?

За підтримки бренду gloTM
gloTM призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмістної продукції

* збір результатів проходження цього тесту для формування статистичних даних про риси українського характеру - завершився 05.12. Інформуємо вас, що наразі результат вашого тесту не врахується в вищезазначені статистичні дані

Бути українцем це трохи більше, ніж просто мати синій паспорт чи народитися в Україні. Це сила, яка з'являється в тобі з народження. Аби трохи глибше дослідити цю тему, окрім опитування, ми проведемо серію інтерв'ю з відомими сучасними українцями та дізнаємося, що вони думають щодо цього.До цього великого проєкту може долучитися кожен українець і кожна українка. Редакція Vgorode разом з брендом gloTM покажуть наскільки мудрі, могутні, сміливі, незламні та креативні українці.

Сьогодні бренд glo TM є прикладом сучасності, адже, використовуючи інноваційні технології, влучно транслює нову реальність.