Марічка Падалко не продається!

02 липня 2014, 15:37
Власник сторінки
1
668
Марічка Падалко не продається!
Марічка Падалко ведуча ТСН

Найкумедніший випадок стався з ведучою ранкового блоку новин «ТСН» Марічкою Падалко. Такої реакції від ведучої я не очікував. Цього разу минулося без бану на FaceBook.

Під час агітацій напередодні виборів Президента України вирішив перевірити на наявність корупції у ЗМІ. Найлегшим способом перевірки виявився троллінг журналістів та ведучих новин у соціальних мережах. У особистих повідомленнях пропонував представникам медіа підробіток – висвітлювати у своїх репортажах кандидатів у президенти за шалені гроші. Багато, хто рекомендував вирішувати питання про політичну рекламу з керівництвом телеканалів, а ще краще з власниками. Серед журналістів новин і ведучих телеканалів країни ніхто не погодився на мою провокацію! Мабуть, мають гарну зарплатню або дуже чесні!

Найкумедніший випадок стався з ведучою ранкового блоку новин «ТСН» Марічкою Падалко.  Такої реакції від ведучої я не очікував. Цього разу минулося без бану на FaceBook.

«Після такого повідомлення, я змушена видалити Вас з друзів!  - відписалася Марічка»

Марічка, вибачайте! Ви оправдали довіру і підтвердили на ділі, що новини не продаються. Недарма під час ЄвроМайдану понад три тисячі активістів влаштували акцію і прийшли під стіни «1+1 media» подякувати колективу «ТСН»,  викрикуючи гасло «Майдан не один, а з один плюс один!».

Ось кадри акції…

https://www.youtube.com/watch?v=BV3YDkRBU8E

Журналісти новин ТСН разом із генеральним директором телеканалу 1+1 Олександром Ткаченком вийшли до учасників ЄвроМайдану. Олександр Ткаченко та журналісти Ірина Павлинок, Марічка Падалко запевнили людей, що на їхньому каналі немає цензури. Журналісти подякували учасникам Майдану за підтримку і обіцяли висвітлювати інформацію правдиво і об’єктивно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.