Благодійний вечір віденської культури

21 квітня 2016, 17:07
Власник сторінки
Видеоблогер
1
24
Благодійний вечір віденської культури

28 квітня 2016 року о 19:00 в ресторані «Старо» відбудеться благодійний вечір віденської культури, кошти від якого будуть передані на один з проектів Благодійного фонду «Свічадо»

Танцювальний сомельє / Персональний водій танець Іван Павлов поділиться своїм досвідом танцювальних подорожей і проведе майстер-клас на тему: «Віденський бал - шедевр нематеріальної культурної спадщини.
Як стати гостем Віденського балу? На які цілі будуть зібрані гроші? Передчасно народжена дитина живе, зростає, розвивається під контролем пульсоксиметр, тому що вимагає постійного моніторингу за пульсом і диханіем.пульсоксіметр. Пульсоксиметр - медичний контрольно-діагностичний прилад для неінвазивного вимірювання рівня насичення киснем капілярної крові. Пульсоксиметр має спеціальний датчик, який приєднується до дитини і відстежує на скільки відсотків кров насичена киснем. Лікар або медсестра, маючи такі дані, можуть коригувати відсоток кисню, який подається дитині в залежності від індивідуальних потреб кожної дитини.В останні роки відзначається стабільне зростання народження дітей раніше терміну. Як відомо, всі новонароджені діти вразливі, але передчасно народжені - особливо, а проблема передчасних пологів залишається однією з проблем, недооцінюваних суспільством. У дітей з вагою при народженні менше 1000 грамів легені не встигають дозріти і повністю розкритися при першому вдиху, а серця - почати битися впевнено! Давайте допоможемо придбати цей спеціальний апарат у відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених перинатального центру м Києва! Детальніше про проект тут: https://ubb.org.ua/ru/project/1971/ Крім культурно-інтелектуального відпочинку в ресторані, Гостей вечора чекають частування: вітальний напій - келих шампанського, десерт, кава або чай на вибір.Кошти, зібрані під час благодійної вечері, будуть перераховані на один з проектів Благодійний Фонд «Свічадо», який займається закупівлею медичного обладнання для виходжування та реабілітації передчасно народжених дітей. Купуючи квиток, гості роблять благодійний внесок. Вартість квитків:- 250 грн - мінімальна,- 300 грн,- 400 грн,- Інша комфортна для Вас сума.У вартість квитка входять частування від ресторану, решта коштів будуть передані благодійному фонду "Свічадо".Реєстрація обов'язкова: http://goo.gl/forms/jUiO9YdoPd Кількість учасників обмежена, всього 40 місць.Реквізити для оплати: карта Приватбанку 5168 7423 4531 1454, Кисліцина Дарина, Дрес-код вечора: напівформального.
Дата і час: 28 апреля 2016, початок о 19:00Місце проведення: ресторан «Старо», вул. Костянтинівська, 34, КиївЗадати питання про захід: (099) 4341201
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: фонд,благодійність,грошові кошти,благотворительная акция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.