Група «Ва-Банк» відсвяткувала День народження в колі друзів

07 травня 2016, 20:59
Власник сторінки
Видеоблогер
1
79
Група «Ва-Банк» відсвяткувала День народження в колі друзів

27 квітня в Tayger Pizza Bar Тарас Копил та Микола Коваль разом з однойменним балетом «Va-Bank» відзначили 11-річчя колективу

На Дні народження зібралися друзі та шанувальники групи, серед яких було чимало зіркових гостей. Хлопців прийшли привітати Костянтин Гнатенко, Геннадій Вітер, Андрій Осадчук, Дизель Шоу в особі Євгена Сморигін, Євгенія Гашенко і Єгора Крутоголова, а також багато інших. Зі сцени пролунали музичні вітання від Дениса Мусаєва, Валерія Юрченко, Віктора Павлика та Олександра Павлика, привітання від Андрія Джеджули, імпровізація від Сергія Величанський і Сергія Комаровського.
Група «Ва-Банк» в цей вечір порадувала гостей виконанням своїх хітів, а також хлопці презентували новий трек «Станем Ближче». Поздоровлення, частування, спілкування, музика і, звичайно, святковий торт - такою була атмосфера зоряної тусовки в Tayger Pizza Bar з нагоди дня народження «Ва-Банк».
Про групу «Ва-Банк». Тарас Копил та Микола Коваль разом з однойменним балетом «Va-Bank», який був створений ними в 2005 році, є хореографами - постановниками романтичної рубрики «Для тебе» програми «Вечірній Київ», переможцями масштабного танцювального проекту - «Майданс 2012», володарями звання Титанів проекту «Майданс. Суперкубок », хореографами - постановниками музичного фільму «1+1вдома» Студії Квартал 95, - і це тільки половина проектів, в які вони вклали свої серця. У корені танцювального колективу народилася музична група, яка абсолютно органічно росте і розвивається в цьому середовищі вже 8 років. Історія музичної групи Ва-Банк почалася в 2008 році, коли відомий український композитор Ніколо запропонував записати хлопцям свою першу пісню, яка незабаром завоювала серця мільйонів українських слухачів, подарувавши групі перемогу в номінації «Дебют року» Кришталевого мікрофона. Дебют групи відбувся в ефірі проекту «Шанс». Пісню «Я без тебе» можна було почути з усіх радіоприймачів країни. Вона моментально зайняла перші позиції в хіт-парадах, полюбилася слухачам і стала візитною карткою групи, відкривши нові горизонти для їхньої творчості.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.