Богдан Струтинський - зможе!

16 грудня 2016, 20:51
Власник сторінки
журналист
0
23
Богдан Струтинський - зможе!
На фото - керівники НСДТУ

16 грудня в УНІАН відбулася прес-конференція на тему: « Представлення нового керівного складу Національної спілки театральних діячів України».


Знаємо! Віримо! Зможе! А ми, журналісти, йому домопожемо! Адже воно  того варте!
16 грудня в УНІАН відбулася прес-конференція на тему: « Представлення нового
керівного складу Національної спілки театральних діячів України». І ми, журналісти, із великою приємністю побачили біля мікрофонів знайомі обличчя людей, для яких театральне Мистецтво є і залишатиметься сенсом життя. Йдеться про  Голову Національної спілки театральних діячів України, художнього керівника Національної оперети, народного артиста України Богдана Струтинського; міністра культури України  Євгена Нищука; театрального режисера і актора, директора Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру ім. Івана Франка, народного артиста України Ростислава Держипільського; акторку Київського академічного Молодого театру, заслужену артистку України Ірму Вітовську; режисера, художнього керівника Київського театру «Золоті ворота» Станіслава Жиркова; театрознавця, доктора мистецтвознавства, професора кафедри театрознавства Київського
національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого Ганну
Веселовську; театрального критика, заслуженого журналіста України Олега Вергеліса. Саме ця команда однодумців і буде "плуга перти" на кам"янистій театральній ниві. Як виявилося, Національна спілка театральних діячів України, заснована майже сто років тому - це майже неоране поле. Ось так... Адже проблем - по маківку. Питань (у рази!) більше ніж відповідей. Наприклад, де, коли  і за чиїм наказом "розсмокталися" 18 приміщень, які належали НСТДУ лише у столиці? Або - хто відповість за "деребан" "Чорноморки" у Східній Пальмірі, якій протягом багатьох років оздоровлювалися актори, режисери і драматурги? Або - яким коштом можна буде відремонтувати будинок, у якому доживають віку заслужені і народні артисти, у яких немає сімей? Але, судячи із оптимізму, який буквально випромінював невтомний і креативний  Богдан Струтинський, він вже почав розтавляти на місця пазли цього драматичного багатокутника із багатьма невідомими... Знаючи, що пан Богдан ЗАВЖДИ доводить розпочаті справи до логічного завершення,можемо бути певними : незабаром на великій Театральній вулиці України буде справжнє  свято! А від себе особисто скажу : мені імпонує звернення  пана Богдана до журналістської спільноти : "Друзі, двері Національної спілки театральних діячів України завжди відкриті перед вами. Є ідеї - приходьте, допомагайте, сприяйте! Разом ми -  сила!" Ми Вас почули,Богдане Дмитровичу. Отож, обов"язково завітаємо у гості вже найближчим часом. Адже ідей у журналістів  - як зробити так, аби Театр відвідували, любили і шанували не сотні тисяч, а мільйони українців - у нас вистачить! Будемо разом втілювати їх у життя! Для загального добра.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: театр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.