Виставка-конкурс на кращу творчу роботу у 2016 році

04 січня 2017, 20:27
Власник сторінки
журналист
0
18
Виставка-конкурс на кращу творчу роботу у  2016 році
Дипломи переможців конкурсу. Автор фото - Сергій Комісаров

Усі ми - і діти, і дорослі - дуже любимо отримувати подарунки "під ялиночку". І українські митці у цьому плані не є винятком із правила.


Виставка-конкурс на кращу творчу роботу у  2016 році
Усі ми - і діти, і дорослі -  дуже любимо отримувати  подарунки "під ялиночку". І українські митці у цьому плані не є винятком із правила. Зайвий раз пересвідчився у цьому, завітавши  сьогодні до галереї "Митець". 4-го січня тут  відкрився  Новий виставковий рік. І - що  не менш приємно! -  розпочалася ця урочиста подія із  підбиття підсумків традиційної  виставки-конкурсу на кращу творчу роботу у  2016 році. Керівники Київської обласної Спілки художників після багатогодинних обговорень і затверджень врешті-решт визначилися : хто саме із сучасних митців, які живуть у столичному регіоні, стане кращим живописцем, графіком, скульптором і мистецтвознавцем. Ви б бачили, як по дитячому раділи переможці творчого змагання, отримуючи із рук  Голови Київської обласної Спілки художників України Віктора Коновала почесні нагороди, дипломи і квіти! А що? Як мовиться,  по праці й шана! Адже всі переможці того варті. А мені, як журналісту, було особливо приємно. Адже дехто із переможців конкурсу (а саме - скульптор Аліса Забой і живописець Світлана Аношкіна) були героями моїх авторських програм "Мистецька хвиля +" на каналі Ukrvideotravel. Ще тоді, під час роботи над програмами, я відчував, що у цих відомих українських  миткинь є великі шанси на перемогу у виставці-конкурсу на кращу творчу роботу у  2016 році. Виявилося - як у воду дивився! Інтуїція і на цей раз не зрадила. Що ж, від щирого серця вітаю переможців і гарантую художникам, кульпторам і графіка,  які найближчим часом  виставлятимуть свої роботи у галереї "Митець" : зніматиму і їхній творчий доробок з любов"ю і натхненням  - лише запрошуйте! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: конкурс,художники,галерея митець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.