МОН зняли кліп з олігархом в головній ролі

15 вересня 2018, 07:37
Власник сторінки
прес-секретар Міністерства освіти та науки
0
85
МОН зняли кліп з олігархом в головній ролі

Міністерство освіти і науки створили кліп про проблеми освіти в Україні


В рамках реформи “Нова українська школа” Міністерство освіти і науки України підтримало зйомки кліпу на пісню “Школа DJ-їв” українського гурту “Stelsi”.

Пісня та кліп демонструють одну із найбільших проблем сучасної освіти України – вплив батьків на дітей у виборі середньої спеціальної та вищої освіти. За результатами досліджень міжнародної організації WDA (World Develop of Education) кожен другий cтудент в Україні обирає середню спеціальну та вищу освіту не за власним бажанням, а за примусом батьків. Це призводить до низьких темпів зростання економіки, адже згодом випускники втрачають час на перекваліфікацію.

“Ми працюємо для того, аби мрії наших дітей ставали дійсністю. Нам потрібно підготувати молоде покоління для сучасної, модерної, європейської України”, зазначила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

В рамках реформи “Нова українська школа” МОН апробує нові формати комунікації зі школярами та їхніми батьками. На думку міністерства музичний кліп – саме той формат, яку найкраще проінформує про проблему.

Зйомки відбувалися в Чернівцях впродовж двох днів, було залучено понад 20 акторів та акторів масових сцен. За сюжетом батько-бізнесмен змушує сина вступити на юридичний факультет, але хлопець мріє стати ді-джеєм.

“Ідея кліпу дуже проста: потрібно йти до своєї мрії, незважаючи на перепони”,коментує режисер Олександр Ткачук.

Міністерство планує і надалі залучати співаків та медійних особистостей до інформаційної кампанії в рамках реформи “Нова українська школа”.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Черновцы,школа,музика,реформа,Міністерство освіти,українська музика,кліп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.