8 та 9 січня у Київській опері відбудеться концерт "Нові мелодії Різдвяної ночі"

06 січня 2022, 16:10
Власник сторінки
0
26
8 та 9 січня у Київській опері відбудеться концерт  Нові мелодії Різдвяної ночі

8 та 9 січня у Київській опері вже традиційно відбудеться грандіозний концерт "Нові мелодії Різдвяної ночі" основою якого є українські колядки.

Це унікальна можливість по-іншому подивитись на українські народні традиції та почути їх зовсім у новому форматі. Давні українські колядки, що увібрали багатовікові звичаї народу, зазвучать у несподіваному прочитанні.


Київська опера запрошує приєднатись всіх охочих до традицій європейських Різдвяних концертів. Рекомендованим дрес-кодом стануть класичні кольори вечірнього вбрання black tie.


У концерті "Нові мелодії Різдвяної ночі"  візьмуть участь понад 140 осіб на сцені, серед яких оркестр, хор та зірки оперної сцени: Ніна Матвієнко, Тарас Штонда, Валентин Дитюк, Юрій Годо, Дмитро Тодорюк, Юлія Засімова, Гліб Іванов, Олександр Киреєв, Дар’я Миколенко, Анастасія Поважна, Анастасія Поліщук, Дмитро Фощанка.


Українці — міська нація, і ми колядуємо по-європейськи!


Київський академічний театр опери та балету для дітей та юнацтва

м. Київ, вул. Межигірська, 2

Придбання квитків:

044 227 03 92

067 489 59 12

050 489 59 12







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.