Гурт SESTRA разом з IKSIY та BITZ презентують кліп на пісню "У мирному Києві"

21 вересня 2022, 09:54
Власник сторінки
Журналіст
0
21
Гурт  SESTRA разом з IKSIY та BITZ презентують кліп на пісню  У мирному Києві
sestra у мирному Києві

IKSIY, SESTRA, BITZ презентують кліп на пісню "У мирному Києві", режисером роботи став Савчак Ярослав.

Не дивлячись на те, що дівчата з гурту від початку війни знаходились за кордоном, сама відео робота знімалась саме в столиці.

У відео ви побачите найулюбленіші місця Києва, а ще багато кохання і обіймів. Все саме так, як було у мирному Києві, але тепер ми всі інші і цінуємо кожну зустріч, кожний погляд і кожні обійми по особливому.

"Війна змусила майже половину українців покинути Батьківщину та тимчасово розлучитися зі своїми коханими, друзями, близькими. Прийнявши важке рішення вивезти свою родину за кордон, як і більшість українців, нас переповнювали неймовірний біль та туга за рідною землею, за рідним містом. Одного ранку мені просто дуже захотілося обійняти Київ. Саме в цей момент і була написана пісня  «У мирному Києві». Нашу творчу ідею відразу підтримав саундпродюсер Андрій Ігнатченко (IKSIY). Він створив стильне та водночас ліричне аранжування пісні. Творчий тандем підхопив і Віталій Тано, продюсер реп-гурту BITZ. За його сприяння, учасники гурту доповнили пісню емоційним, патріотичним репом. Так і народився трек «У мирному Києві», який дарує віру, надію на скору зустріч в улюбленому місті, де чекають обійми, сповнені кохання та тепла. І саме це ми намагались передати у нашому відео" - ділиться Інесса, солітска гурту  SESTRA.

Головними героями відео стали батьки Інесси, рідні та близькі дівчат, які давно не бачились, через те, що були за кордоном, а один із героїв кліпу служить в Збройних силах України.

"Вперше, коли Інеса заспівала мені куплет пісні по телефону, я відразу сказала, що ці слова торкнуться серця кожного українця. Взявши до рук саксофон, в мелодії я відтворила почуття які нахлинули на мене, той сум за рідним Києвом. А в відео вже були інші емоції, це був момент щастя, що ми вдома, а поруч близькі і рідні, і наче б то все так як було до війни" - розповідає Аліна, саксофоністка гурту.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: премьера,новинки,Київ,Премьера клипа на Корреспондент.net,українська музика,пісня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.