Ця довбана влада дістала навіть школярів! Так і до дитячих садків дійде

29 жовтня 2013, 09:26
Власник сторінки
журналіст
0
210

"Учнівський бунт" в Ужгороді - хіт осіннього сезону!

Те, що вміють і люблять протестувати, коли це потрібно українські студенти – Україна знає давно. Ще з революції на граніті. Але, що на організований протест спроможні вже навіть учні стало відомо днями, після того як вийшли на вулиці ужгородські школярі, ображені скасованими осінніми канікулами, котрі міська влада, втрутившись в учбовий процес, вирішила перенести на зиму нібито з метою економії опалення.

Учні вийшли на вулиці й рушили до мерії, проскандували на ганку «ка-ні-ку-ли!!!» та закидали будівлю яйцями. Потім прийшли до облдержадміністрації, а після – на деякий час перекрили рух на вулиці. Ну молодці! Знають, як це робиться. Значить в Україні навіть школярі в курсі процесів, що відбуваються в суспільстві. Вони свідомі того, що якщо щось не подобається, то треба про це заявляти й відстоювати позицію: публічно, масово, рішуче.

Це свідчення того, що протестний настрій в Україні пронизав всі соціальні прошарки, дійшовши аж до учнів середніх шкіл. Якщо так і надалі піде, то і до дитячих садочків дійде! Бо ця довбана  влада дістала геть усіх!  У такий спосіб вона всупереч своєму бажанню сама формує в Україні громадянське суспільство, яке дедалі зміцнюючись, одного дня змете її, розтрощить ущент і розчавить як ту гадину!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.