Не гальмуй, суркісуй!

11 жовтня 2013, 07:11
Власник сторінки
журналіст
0
208

На футбольні стадіони - з банерами і розтяжками із зображенням Григорія Суркіса!

В інтерв’ю програмі 5 каналу “Час. Підсумки тижня» віце-президент УЄФА, почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс у відповідь на запитання кореспондентки, а що як вона прийде на стадіон у футболці із зображенням Бандери, роздратовано запропонував вболівальникам замість цього ходити на матчі з його (Суркіса) портретами.

А що, я думаю, заради приколу – можна! Григорій Михайлович, звісно ж, не виборював незалежність України, не ризикував життям, не сидів у концтаборі, не жив у криївках тощо. Але якщо вже йому совість дозволила порівняти себе з Бандерою, то можна було б взяти й підіграти високопосадовому функціонеру – принести на матч декілька банерів з його фізіономією. Суркіс так Суркіс. Нехай буде!


І для паритету – про нинішнього очільника ФФУ Анатолія Конькова не забути. Чим не достойник? Нехай теж помайорить на трибунах. А спеціально для FARE («Футболу проти расизму в Європі») прийти на матчі з банерами і розтяжками із самим Нельсоном Манделою. Ото було б дійство!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.