Голосієво захопив циганський табір

12 липня 2013, 10:41
Власник сторінки
Громадський діяч, експерт з місцевого самоврядування, державний службовець
0
235
Голосієво захопив циганський табір

В Голосіївському районі розмістився табів циганів. Наразі, їх вже близько 200-250 чоловік.

Мешканцям Голосієва вулиць Ракетної і Панорамної та автобусам, які курсують звідти до центру, останнім часом, стало не можливо жити із за циганського табору, який нещодавно розмістився на Лисогірському провулку. Мешканці прилеглих вулиць стверджують, що перші циганські поселенці з’явились організовано – їх привіз якийсь автобус. Наразі, там живуть вже близько 200-250 циган. Жителі мікрорайону помітили, що цигани старанно займаються пошуком металу, адже на тому місці знаходяться катакомби, стали їм у пригоді і каналізаційні люки. Про циганські розкопки свідчать, також, і вириті ними на території ями. Мешканці налякані і скаржаться на те, що цигани залазять до них в двори та на городи.
Разом з представником місцевого ОСН ми пішли до циганського табору. Ми побачили, що, наразі, там встановлено понад 40 наметів і робота по їх встановленню продовжується. Взагалі, побачене викликає шок! Насамперед, те, в яких неймовірно жахливих умовах живуть там діти! Жителі циганського табору були, м’яко кажучи, не раді нас бачити і від спілкування відмовились. На запитання, чи надовго вони в Голосієві розмістились, цигани відповіли «назавжди».
Підготували звернення до місцевої влади та народних депутатів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.