ВО «Свобода», не ляжемо під канадським каблуком!

11 липня 2013, 13:13
Власник сторінки
0
205

Що важливіше: боротьба за гроші чи за довіру виборців.

Побратими! 

Вчора отримав смс-повідомлення з адресою роликів про чудову акцію у Києві від побратима К., в якому він написав, що їм за вказівкою Іллєнка категорично заборонено перешкоджати незаконному будівництву на вул. Тверській у Голосіївському районі столиці. 

Деталі див. vk.com/video-31883813_165233309 

‎Тут видно, що в акції приймав участь народний депутат України Едуард Леонов і поводив себе досить достойно і рішуче, що дозволило нашим товаришам у Києві швидко демонтувати паркан попри спротив охоронців і навіть беркутівців. А Іллєнка не було. 

Для нас, написав побратим К., участь народного депутата в акції означає не лише підтримку, але й є доказом того, що наші дії схвалено керівництвом ВО «Свобода». 
Прикро, що А.Іллєнко, як написав побратим К., вимагає послуху, не пояснюючи особливо причин необхідности відступу побратимів, адже люди на Тверській повірили нам і будуть плекати надію, що у разі потреби підтримати їх прийде лише «Свобода». 

Кажуть, що в той проект вклав великі гроші якийсь дуже поважний дід з Канади на прізвище Темерті Джеймс та тепер боїться, що все втратить, але ж ми втратимо довіру людей, а це більше ніж гроші. 

Якщо той дід десь встиг влізти у лайно, то не нам свободівцям йому тепер черевики витирати, бо мав би усвідомлювати як тут у нас в України з бізнесом є. 

Сьогодні це один дід, а завтра може з'явитися інший чи інші. То що, ми повинні будемо питатися кожного разу дозво лу,або досліджувати, чий там бізнес? 

Пропоную пробратимам із Львівщини чітко задекларувати підтримку хлопців з київської Свободи, бо інакше потрапимо під каблука вже не москальського чи польського, а канадського. 

Мусімо бути свідомими свого призначення! 

Хто може, не лінуйтеся, напишіть у Київ пробратимам! 
Скажіть, що ми йдемо до людей з думкою про людей, а не до дідів з грошима! 

Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.