Біла Церква насолодилася польотом „цепелінів”

04 червня 2013, 08:23
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
371
Біла Церква насолодилася польотом „цепелінів”

Виступ гарячої рок-команди „Animals’ Session”, став приємним сюрпризом для меломанів

 Ти знаєш, це все від щирого серця! (Led Zeppelin „Dancing Days”)

Щирість, тільки щирість. Ось, напевно, головний лейтмотив того явища, яке ми знаємо під назвою рок-музика. А якщо це класична рок-музика, то враження від її прослуховування залишаються такі, ніби ти випив джерельної води, а не склянку прозорої рідини з-під офісного кулера.

Підходячи до клубу „Cabaret”, де мав відбутися концерт гурту „Animals’ Session”, які виконують пісні легендарного і неповторного „Led Zeppelin” можна було помітити на стоянці перед розважальним закладом багато новітніх та потужних англійських автомобілів: „Ленд Ровер 4”, свіженький „Рейндж Ровер”, ціною в десятки і сотні тисяч доларів. Вони стояли, виблискуючи фарбою, чепурненькі та чистенькі, хоча задумувалися у далеких тепер 70-х, як брутальні позашляховики, що здатні місити багно у непролазних болотах. Музика Роберта Планта і Джеммі Пейджа була так само пряма і безкомпромісна. Гітари, барабани і нічим (окрім традиційних для рок-музикантів різноманітних „ізлішеств”) не замутнений вокал.

Виступ гарячої рок-команди „Animals’ Session”, став приємним сюрпризом для меломанів. Зараз на сцені обмаль колективів, які грають таку музику. Більшість починає експериментувати із фолком і це вже відверто набридає. А тут потужні гітарні акорди, надривний вокал солістки, яка майстерністю хоч і не дотягувала до легендарних голосових вібрацій Роберта Планта, але захоплювала публіку в залі. Енергетична хвиля буквально затопила залу і навіть ті, хто прийшов послухати концерт „за компанію” не стримували схвальні вигуки.

Виявилося, що багато людей знають і розуміють таку музику. Коли барабанщик гурту видавав соло, то одна із компаній мало не побилася об заклад, на скільки хвилин воно затягнеться. Після останнього удару, вони захоплено ревонули: „Браво!!!”, що показує рівень підготовки слухача. Музиканти відчували, що халтурити не можна і викладалися по повній, а нагородою їм ставали усе гучніші аплодисменти і підбадьорливі вигуки. Здорово, що ще є справжні музиканти. Це нагадує ті часи, коли джинси на колінах протиралися від довгого носіння, а не так як зараз – робляться на китайських та турецьких фабриках. Головне у року – щирість і справжність.

Організатор концерту Влад Скляр (перший ряд другий зліва) з музикантами колективу „Animals’ Session”

Після концерту його організатор Влад Скляр поділився своїми планами щодо подальшої діяльності: „Влітку ми на певний час не запрошуватимемо нікого, але 28 серпня на білоцерківців очікує справжня подія. Адже у місто завітає гурт „KISS FOREVER BAND”. Вони виконують пісні легендарних „KISS”. Гурт був заснований в Угорщині й існує 18 років. В Україні вони дадуть лише два концерти і один із них відбудеться у нашому місті. Вони дуже серйозно ставляться до своєї творчості – купили гітари, один в один як у своїх кумирів, і пошили сценічні костюмами та черевики на платформі. В результаті глядачі отримали тих же KISS – вогняні шоу, палаючі гітари, феєрверки і виття сирен.

У сьогоднішній концертній програмі гурту творчість KISS представлено найширшим чином - від початку кар'єри і до останніх хітів: «Deuce», «Rock And Roll All Nite», «Detroit Rock City», «I Was Made For Lovin 'You», «Lick It Up »,« God Gave Rock 'n Roll To You»,«War Machine», «Hard Times»,«Got To Choose»,«Hooligan». Музиканти проїхали із гастролями майже всю Європу, побували в США, Канаді та Австралії. Це подія для міста, тож не варто її пропускати!”

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Біла Церква,Клуб "Cabaret",Animals’ Session
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.