Троляшки

24 березня 2013, 20:00
Власник сторінки
0
476
Троляшки

«На сцене жизни места нет героям – клоуны всю сцену заняли» (Нейах)


Народні обранці полюбляють тролити своїх виборців. Давно минули ті часи, коли хтось бодай робив вигляд, що збирається вирішувати силою наданої йому влади проблеми суспільства, країни чи конкретних виборців, які  віддали за нього свої голоси.

Фейлетонна доба, звісно ж, яскраво проявилася і у площині політичній. Зараз найбільший попит саме на піар, а тому політичні ток-шоу стали такою ж звичною й беззмістовною забавкою, як колись сльозаво-хепіендні бразильсько-мексиканські серіали. І як там часто-густо події з серії в серію досягали маразматичного апогею абсурду, так і тут - незрозуміло стає, сміятися, плакати чи просто засинати під чергові бутафорські бої у студії з одночасним самолюбуванням кожного з персонажів.

Та й начебто не так модно вже обмежуватися самим телебаченням як засобом навіть не доведення своєї  "любові" ті "відданості" виборцям, тому й звернули увагу обранці на Інтернет. Отже, вже й тут стає непереливки звичайним людям... Як сказав один з інтернет-співрозмовників: "Коли політики починають казати, як вони мене люблять, це неабияк напружує" (с).

Читаймо троляшків. І підтримуймо їхню ілюзію "популярності" та "злиття з народом у екстазі".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: блоги,вибори,демократія,змі,інтернет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.