Подальша диктатура олігархії чи революція, конфіскація, реприватизація ?

19 березня 2013, 19:47
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
256

Партійна революція - це зміна партії влади (приклад - оранжева революція 2004 року). Мета Народної РеволюціЇ - замінити конституцію режиму на конституцію правової держави з правами і владою народу.

Zinoviy Andrukhiv Мирна революція - це легітимні вимоги народу щодо ліквідації нелегітимної системи влади олігархії, яка нав'язала народу нелегітимну конституцію і періодично захоплює (утримує) владу шахрайськими законами про вибори їх партійних депутатів і їх партійного президента.

"Демократию в Украине сразу построить невозможно по причине отсутствия достаточного количества здравомыслящих людей. Для начала нужен лидер, который сможет установить диктатуру демократии посредством разумного и справедливого закона, который не страдает фанатизмом и жестокостью,
имеет не только юридическое образование, но и яркий талант юриста и государственного человека, разбирающегося в конституционных вопросах, который понимает что: 

Украина - это антинародный тоталитарный режим партийно - уголовной олигархии, которая: 
 модернизировала советскую систему власти с целью утверждения своего политического господства;
 захватила общенародную собственность путем издания мошеннических законов о приватизации; продолжает политику уничтожения - обнищания народа и разворовывания государства. 

В результате принятия их "конституции" - талмуда Кучмы 1996 года - получился рабовладельческий строй с элементами феодализма, дикого капитализма и откровенно лживой демократии. 

Все политические лидеры, президенты, олигархи, высшие должностные лица и депутаты прямо или косвенно, умышленно или по непониманию способствовали утверждению этой чудовищной власти. Поэтому они являются де - факто государственными преступниками, поэтому их семейная собственность должна быть конфискована и возвращена государству." 

Только реализация программ Революционного Совета Украины: http://www.facebook.com/groups/RNR.Ukraine/

 принятие новой - легитимной конституции:
учреждение Парламента Народа вместо партийной Верховной Рады: http://www.facebook.com/groups/Parlament.People.Ukraine/

даст возможность построения социально справедливого правового государства.

НАРОДНА РЕВОЛЮЦІЯ - це організовані дії всього народу з метою встановлення влади народу і прийняття конституції в інтересах народу. 

Це вимушені дії, бо немає іншого способу усунення від влади її узурпаторів - представників політичних партій, які фінансуються олігархами, які прийняли конституцію в інтересах олігархів і встановили тоталітарний режим їх влади. 

Революція має бути максимально мирною, бо інакше вона може перерости в бунт чи заколот. В такому разі вона може зазнати нищівної поразки, бо міліція по інерції буде захищати правопорядок і легко виявить і нейтралізує заколотників. 


ПРИВАТИЗАЦІЙНА світова АФЕРА №1.

Українці вже були би мільйонерами, якби не шахрайські закони про приватизацію. У 1992 р вартість приватизаційного майнового сертифіката становила 54000 доларів. 

Яким способом мала би відбуватися чесна приватизація. 
Допустимо Львівський концерн "Електрон", який випускав телевізори, був оцінений у 5,4 млрд. На цю суму мали бути випущені акції і обмінюватися на сертифікати - вносити в них записи про приватизований об'єкт. Таким чином після приватизації концерну мало би бути 100 000 акціонерів. 

Треба було встановити інші правила: 
хоча би 30 % акцій найважливіших підприємств залишати у власності держави; зберегти єдину банківську систему; заборонити приватизацію стратегічних об'єктів промисловості, зв'язку, радіо і ТБ, транспорту, енергетики. 

Не можна було починати приватизацію: 
- поки не було введено власну грошову одиницю - гривню;
- поки не було утворено ринок цінних паперів;
- поки не проведена широка кампанія по народному обговоренню і вивченню правил приватизації. 

ШАХРАЇ під керівництвом КУЧМИ І КРАВЧУКА ПРИДУМАЛИ ПРОСТИЙ СПОСІБ ОБМАНУ: ЗАБИРАТИ СЕРТИФІКАТИ ВІД ЛЮДЕЙ, робити приватизацію за гроші, передавати державні підприємства в оренду своїм довіреним підставним особам. На приватизацію
 шляхом "викупу" вони позичали у держави мільйони рублів, а віддавали копійки з врахуванням інфляції, яка перевищила 200 тисяч %.
При цьому брехливо оголошували, що сертифікати ... знецінилися. Але це ж було майно. а не гроші в банку. Майно навпаки - тільки росло в ціні. Зараз цей сертифікат мав би коштувати в 10 разів більше, а українська сім'я з трьох осіб мала би бути мільйонерами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: революция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.