Спілка безквартирних офіцерів розвідка боєм нового Міністра оборони

27 лютого 2013, 13:51
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
886
Спілка безквартирних офіцерів розвідка боєм нового Міністра оборони

Обурені повною відсутністю коштів на житлове будівництво для військових і зухвале ігнорування проблем людей у погонах, члени Спілки взяли офіс міністра приступом.

Всеукраїнська спілка безквартирних офіцерів провела розвідку боєм нового міністра. Обурені повною відсутністю коштів на житлове будівництво для військових і зухвале ігнорування проблем людей у погонах, члени Спілки взяли офіс міністра приступом.

 З 97-го року - року об’єднання бездомних військових 17 областей України, створення Всеукраїнської Спілки безквартирних офіцерів, питання забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей все більше загострюється. «З приходом кожного нового міністра ми чули обіцянки та декларації про розуміння проблем безквартирних військових та готовність їх вирішити. Ці промови так і залишилися лозунгами», - голова Спілки В’ячеслав Осіпенко.

 Обличчя у міністерському кріслі змінювалися, але проблеми залишалися.

 Сьогодні Спілка здійснює розвідку боєм нового міністра. «Приємно здивував Лебедєв, коли готове рішення житлової комісії, яке ми оскаржили йому, було призупинено. Це перший успіх за роки так званої співпраці з Міноборони», - зауважив Осіпенко.

 Крім того, Павло Лебедєв висловився за реалізацію давнього задуму – про введення представників громадських  організацій до складу житлових комісій. Спілка подавала кандидатури офіцерів до житлових комісій гарнізонів за попередніх міністрів, але марно. Реальність формування адекватних гарнізонних житлових комісій та їх прозорих і не заангажованих місцевим керівництвом рішень стала можливою лише за нового керівництва. «Тому зрозуміла паніка місцевих «князьків» – начальників гарнізонів, для яких народних контроль - як червона тканина для бика», - зазначив голова Спілки В’ячеслав Осіпенко.

 Крім того, Спілка готова надати міністерству своє бачення, як вирішити проблему забезпечення житлом. У тому числі - пропозиції щодо варіантів залучення коштів для будівництва житла військових від приватних інвесторів та організацій, що було реалізовано у Києві, Львові, Черкасах, Чернігові та інших містах.

 «Ми сподіваємося, що ця успішна розвідка боєм стане початком нового, ефективного діалогу з нашим оборонним відомством, та відкриє нові можливості для вирішення проблем житла для військових. А головне - позбавить нас необхідності вживати силових, грубих методів громадянської війни у вирішенні найбільш болючого для патріотичної свідомості та честі офіцерів питання – захисту та безпеки родини» - підсумував бездомний підполковник запасу, голова Спілки В’ячеслав Осіпенко.

 Довідка.

Всеукраїнська спілка безквартирних офіцерів утворена в 1997 році. Свідоцтво про реєстрацію об‘єднання громадян №1766 від 18.03.2002р. Основною метою діяльності є консолідація зусиль членів Спілки, спрямованих на сприяння вирішенню житлової проблеми та захисту громадянських, соціальних, правових та інших законних інтересів членів Спілки. Ініціатори масових мітингів та маршів на захист інтересів бездомних військовослужбовців, активно співпрацює з іншими громадськими організаціями.

Спілка приймала участь у формуванні зведеної бази даних в/сл., які перебувають на квартирному обліку в місцевих органах влади, є одним з ініціаторів та учасників підготовки та проведення парламентських слухань з питань соціальних гарантій військовослужбовців та членів їх сімей.

Спілка захищає інтереси членів при розгляді судових справ щодо захисту їх соціальних гарантій.

За участі членів Спілки відбувається пошук позабюджетних джерел фінансування для вирішення житлової проблеми військових.

 За додатковою інформацією: Маматов Олександр Леонідович, заступник Голови Спілки.

066 381 17 83.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: квартира,армия,Лебедев,Военбомжи Украины,безквартирні офіцери,житло,міністр оборони,Збройні Сили України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.