Ми не забудемо уроки Афгану

15 лютого 2013, 08:51
Власник сторінки
Народний депутат України
0
287
Ми не забудемо уроки Афгану

15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив Афганістан.

24 роки минуло із часу виводу військ із Афганістану, однак досі важко усвідомити всю повноту трагедії того збройного конфлікту на чужині. Якщо героїзм і звитяга Великої Вітчизняної війни ставали знаменом для тодішньої пропаганди, то про Афган воліли мовчати.

Наші хлопці – сини цієї прекрасної землі засилались у пекельне жерло скель і пустелі. Тисячі скалічених доль молодих людей стали результатом геополітичної боротьби наддержав за вплив на регіон.

Багато хто називає десятирічну війну в нетрях Азії безглуздою. З цим погодитись не можна, передусім, завдяки подвигу всіх наших бійців, які повернулися додому, і тих, хто віддав своє життя.

Ми не забудемо уроки Афганістану та інших конфліктів. Маю віру, не допустимо їх ганебного повторення.

Сьогодні, коли майже перегорнуто чвертьстолітню сторінку історії, хочу вклонитися і віддати шану всім воїнам-інтернаціоналістам. Вогонь пам’яті ніколи не згасне.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Афганістан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.