Міцний горішок

04 лютого 2013, 19:14
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
495
Міцний горішок

Міністр оборони України Павло Лебедєв мав провести прийом ОСОБИСТО, але Воєнбомжів приймав старий знайомий – пан В.М.Можаровський.

Відповідно до графіку прийому громадян по особистим питанням, 04 лютого 2013 року Міністр оборони України Павло Лебедєв мав провести прийом ОСОБИСТО, але всупереч розпорядженню Першого віце-прем’єр-міністра Г.А. Арбузова, замість Міністра знову Воєнбомжів приймав старий знайомий – пан В.М.Можаровський.

Рішення Міністра оборони (В.М.Можаровського) всі ті ж: «Водимо віслюка по городу» і нічого не робимо.

У ролях: Міністр оборони України - Володимир Миколайович Можаровський, підлеглі: Сергій Тарасович Проганюк, Лариса Федорівна Храмченко

Йде, як каже Президент України, повний саботаж і не вирішення соціальних питань. Швидше за все хочуть, щоб народ піднявся і щоб ця влада далі продовжувала свої справи. Мабуть до цього ведуть – так як казав Віктор Федорович.

Керівництво Міноборони не хоче рішення Президента вирішувати.

Два рішення Президента – не вирішено – обдурили, хоча написали Президенту, що питання Воєнбомжів вирішено.

Рішення Прем’єр-міністра – не зроблено.

Шість віце-прем’єрів – не зроблено.

Рішення ООН – це у нас зовсім ніхто, хоч Україна є повноправним членом цієї організації.

Далі, коли в терміновому порядку змінили законодавство у минулому році з тим щоб забрати 300 мільйонів у військових, то тепер з великими очами дізнаються, що треба 8 мільйонів щоб закрити питання Ломоносова, 45 по житлу.

Німа сцена.

Службові питання, які повинні вирішуватись, просто лежать роками. А посадові особи Міноборони які мають їх вирішувати, отримують гроші від держави, гроші платників податків і при цьому намагаються десь щось заробляти на стороні. Тому що по закону нічого не вдається.

Для усіх – по закону.

Для них – закон по іншому написаний.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Минобороны,армия,МОУ,Лебедев,ломоносова,Ломоносова 45,Военбомжи Украины,ветерани,Храмченко,армія,офіцери,Военбомжи України,Прогонюк,Можаровский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.