НЕ про мову. Про ставлення...

26 січня 2013, 20:26
Власник сторінки
0
322
НЕ про мову. Про ставлення...

Чому такий принциповий пан Порошенко не звернеться до керівництва журналуКорреспондент, власником якого він є, і не запропонує хоча б зробити україномовну версію журналу?

Пригадуєте, як 25 листопада 2012 року Петро Порошенко пообіцяв повернути українську мову на цукерки та ласощі компанії "Рошен"? Але по факту вийшло навпаки? Адже як пояснити те, що етикетку шоколадки "Батон", до заяви Порошенка випускали українською, а після заяви стали випускати російською? Я до речі, після обіцянок пана Порошенка переглянув принципи бойкоту, купував тільки ті солодощі, де на титулках етикеток українська мова. Російськомовних не купував. Але, схоже слід повертатись до більш жорсткої форми бойкоту, абсолютно відмовитись від продукції "Рошен". А ще мене хвилює таке питання. Ось слова Порошенка про те, що продукція "Рошен" повинна випускатись українською мовою, акціонери і керівництво "Рошен" сприйняли і начебто пообіцяли виконати. Чому такий принциповий пан Порошенко не звернеться до керівництва журналуКорреспондент, власником якого він є, і не запропонує хоча б зробити україномовну версію журналу? Чи бізнес є бізнес і ніяких принципів пан Порошенко не дотримується? Чому не зробити сайт korrespondent.net так, щоби українська мова була основною, "по умолчанию" так би мовити. А російськомовну версію зробити як дублікат, на яку можна було би переключитись, натиснувши "МОСК"...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.