У Москві з'явилися перші заходи на яких офіційно "Руським вхід заборонено"

16 січня 2013, 11:16
Власник сторінки
0
323

Про футбол?



У Москві з'явилися перші заходи на яких офіційно "Руським вхід заборонено"

Це футбольні матчі на стадіоні "Локомотив" за участю дагестанського Анжі. Квитки розповсюджуються тільки серед кавказьких земляцтв. Існує інструкція - русскім квитки не продавати.

Який відмінний засіб для усунення міжнаціональної ворожнечі. ))) Залишилося тільки повісити на всіх стадіонах, клубах, парках та інших громадських місцях Москви таблички - 

"собакам і русскім вхід заборонено" і запанує чудова міжнаціональна гармонія.)))

8 листопада, перед матчем «Анжи-Ліверпуль», стало відомо, що керівництво дагестанського клубу продає квитки тільки фанатам кавказької національності. Один з футбольних вболівальників написав у своєму мікроблозі в twitter, що йому не хотіли продавати квитки на матч тільки лише тому, що він русскій. 

- Нас змусили пред'явити паспорти і почали задавати питання типу: чи давно за Анжі вболіваєте, чи ходите ви на матчі, ваша національність, звідки ми і т.д. Ну коротше кажучи, нам так і не продали квитки. Ми підійшли за інший столік, там переписали паспортні даніта номери телефонів ну і задали ті самі питання. Там вдалося домовитись, нормальний мужик виявився. Він нам продав квитки. І тут підходить той, хто нам не продав квитки і почав кричати, навіщо ти їм квитки продав і т.д. І коротше я з'ясував - офіційно квитки русскім не продають. Що за політика така?

Виявляється, коли в Москві грає дагестанський «Анжи», то русскіє стають персоною нон-грата в своєму власному місті, на своїх власних стадіонах. Їм навіть не продають квитки. Мабуть для того, щоб погляди самозваних гірських панів не захмарювалися «некавказкімі» особами і не псували їм враження від гри. Русскіє тепер оголошені «небажаними особами» в своїй власній країні.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.