Соромно бути хохлом...

30 листопада 2012, 16:23
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
288

Ти хохол чи украінець?


Хохол - це уособлення гірших рис украінця. Украінцем бути здорово. Украінець - людина з власною гідністю, яка створила украінську мову, літературу, націю, державу. Хохол - це просто жлоб, можливо украінською національності.

Так само кацап є уособленням гірших рис російського народу. Вічно п'яний, ледащий, тупий раб. На відміну від росіянина, такого як Шукшин, Толстой, Бердяєв...

Жид - це (украінською мовою) жадібна, хитра і підступна людина, незалежно від національності, яка має з тебе зиск. На противагу єврею, який створив Храм, біблію, державу Ізраіль, воскресив мертвого та приніс себе в жертву за гріхи людства.

А якщо хтось не розуміє різниці (погано знає украінську мову, погано освічений або просто хам), то і по відношенню до нього можно тієі різниці не розуміти. Бо можливо він просто хохол, а не украінець?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Мірошниченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.