Рейд Хоффман (LinkedIn): "Йти кар’єрними сходами – це погана стратегія"

05 листопада 2012, 09:58
Власник сторінки
Бізнес, маркетинг, політика, економіка і медіа
0
377
Рейд Хоффман (LinkedIn):  Йти кар’єрними сходами – це погана стратегія

"Оскільки світ змінюється, то підприємницькі навички знадобляться кожному. Зараз це має ще більше значення: нам потрібне підприємницьке лідерство задля розвитку платформи всього суспільства"

До Вашої уваги мій переклад промови керівника соцмережі професійних контактів LinkedIn Рейда Хоффмана, яку він виголосив 19-го травня 2012 р. перед випускниками колледжу Бабсон в м. Велслі, штат Массачусетс.

Хофман заснував LinkedIn в 2003 р., і станом на початок 2012 р. вона об’єднує понад 135 млн. професіоналів у 200 країнах світу. До цього Гоффман був засновником і виконавчим президентом платіжної системи PayPal. Також Рейд Хоффман – провідний інвестор Силіконової долини, який зосереджується на споживчому інтернеті, включно з онлайн-магазинами та соцмережами. Він інвестує в Facebook, Flickr, Last.fm і Zynga. Крім цього, Гоффман має стосунок до таких компаній, як Greylock Partners, Airbnb, Edmodo, Mozilla (Firefox), Shopkick, Swipely, Kiva.org, Endeavor.org, DoSomething.org та StartupAmericaPartnership.org.

...Загалом багато хто сприймає підприємців, як відносно невелику групу осіб, чий шлях починається ізольовано поза суспільством. Небагато підпримців досягають успіху. Але якщо досягають, то створюють продукти, компанії та робочі місця для багатьох інших. І ці продукти, фірми та робочі місця є запорукою тривалого процвітання суспільства. Це особливо важливо, якщо взяти до уваги нинішній рівень безробіття. Нам хотілося б мати побільше підприємців, які творять більше бізнесів.

Водночас, в сучасному світі підприємництво є більш важливим за створення фірм та робочих місць. Підприємницькі таланти, вміння та натури тепер застосовуються на всіх роботах та в усіх професіях. Це те нове, що принесли зміни в світі внаслідок глобалізації та технологій...

Повний переклад промови читайте в моєму блозі на WordPress.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: LinkedIn,підприємці,підприємництво,виступ,промова,Рейд Хоффман
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.