Кампус 3.0 - колиска новітньої генерації

27 жовтня 2012, 23:07
Власник сторінки
Журналист
0
252

Кампус 3.0 - колиска новітньої генерації

Багато хто з моїх друзів, чуючи від мене такий термін як « Кампус 3.0» запитують що це.
І я, без жодних вагань, в першу чергу відповідаю, що Кампус – це найкращий спосіб для активної молоді реалізувати себе в течії журналістського «масонства». Так, дійсно, для тих хто ще не знає, це великий, новітній проект, спільнота прогресивної молоді, яка ось так взяла і вирішила зробити такі собі онлайн дебати з представниками політичних партій, оскільки  цього року ми знову виконуємо вій громадянський обов’язок, обираючи новий склад українського парламенту.
Це прекрасна можливість побачити політиків неозброєним оком, поглянути у вічі, зрозумівши, чим  вони «живуть» насправді.

 Ще до того, як потрапити на цей проект, я не могла оцінити політичне становище України навіть у найменших проявах, а Кампус, за що йому велика дяка, допоміг мені частково сформувати свою громадянську позицію. Перші онлайн  дебати відбулися ще 23 серпня 2012, а першим кандидатом став очільник партії ВО Свобода Олег Тягнибок. На протязі 2 місяців важкої роботи над проектом, ще багато відомих політиків побували на проекті, даючи змогу не тільки студентам-організаторам, а й усім бажаючим  отримати інформацію, задати питання, дізнатись правду. Перші дебати відбувались у приміщені  МГО «Інтерньюз Україна», а останні – на телеканалі ТВі. Ведучими стали Інга Вишневська та Віталій Гайдукевич. Більше того, українці мали можливість споглядати всю цю картину в інтернеті ( пряма трансляція), беручи активну участь за допомогою Скайпу і Твіттера , та з екранів свого телевізора 3 рази на день.
Всі ці заходи були здійсненні з метою дати можливість кожному українцеві зробити свій вибір без сумніву чи вагань. Адже Кампус відкрив вищий етап розвитку не тільки громадської активності українських студентів, а й змінив погляд багатьох людей на життя.
Кампус – наша нова ера розвитку, приєднуйся і ти!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.