На примусовому мітингу студент кричав Чудновському ГАНЬБА

24 жовтня 2012, 17:15
Власник сторінки
редактор
0
3393
На примусовому мітингу студент кричав Чудновському ГАНЬБА

У дощ студентів зігнали подивитись на провладного кандидата. Але втрутився опозиціонер.

Це було б звичайне примусове збіговисько, яке зобов’язують відвідувати студентів. З типовою агітацією ректора університету за «нашого кандидатата», якого він «хоче бачити, що всі підтримують». З банальними фразами самого кандидата про «пакращєння» і «стабільність», з млявими оплесками і бажанням якнайшвидше відбути цю «обязаловку». Все було б як завжди і за звичним сценарієм, якби не одна обставина…

Отож мрячив дощ, а на сцені ректор Анатолій Даниленко виголошував «задушевні» сентенції та обіцяв незліченні блага у разі «правильного» вибору:

-          Я вірю в те, що Чудновський буде нам сприяти і допомагати протягом п’ятьох років, а я  з вами хочу радіти від конкретних справ. Я вам зараз представляю нашого кандидата в народні депутати, - нашого!… І я хочу відчути підтримку, що він дійсно наш, якщо ви мене підтримуєте і розумієте, то я хочу це відчути. Можу відчути?

З натовпу студентів лунають кволі аплодисменти. Ректор супиться і грізно каже:

- Не чую!!! (крики «У-у-у-у» і студенти які стоять біля сцени ляпають в долоні) Запрошую до слова…

Чудновський говорив трохи більше хвилини і в цей часовий проміжок умістив усю свою програму, ну чи хіба ту частину, яка стосувалася студентства. Покращення побуту, вирішення проблеми з житлом, обмін студентам із закордонними університетами… Втім кандидат зазначив, що «…я люблю гаваріть дєламі».

 

Усе пройшло б за планом, як і всі загальноміські заходи в підтримку Чудновського з ноутбуками в дарунок, якби серед натовпу студентів не виявився студент-кандидат. Наймолодший кандидат в народні депутати Роман Григоришин є студентом, а отже, у нього з’явилось безліч запитань по  цій темі до провладного кандидата.

-          Шановний Віталію Олеговичу, - виголосив  Григоришин в гучномовець, - я звертаюсь до вас не як кандидат, а як студент. Що саме ви зробили для студентів за 6 років своєї роботи в Верховній Раді?

 

Серед натовпу відчулося пожвавлення, а на сцені був помітний шок. Ректор спробував розрядити обстановку, але спромігся на кілька нервових вигуків, Чудновському довелось викручуватись.  Щоправда, це в нього вийшло у найгірших стилістичних формах азаровщини:

-          Я бил на Майданє, - почав він, - вместє с Юлієй Тімашенка. Ми атстоівалі свабоду і тєпєрь, благадаря етаму, ви імєєтє права задавать мнє такіє вапроси. Ми баролись в парламенте с етай злачиннай владай.

 

Люди почали посміхатись. Хтось вигукнув: «Ганьба!». Ректор побагровів і наказав негайно протестувальнику вийти з натовпу до сцени.

   -   Чого ти тікаєш, - намагався виставити боягузом він студента, - вийди та скажи це нам у вічі.

Вийшовши з натовпу, студент повторив, сказане раніше ректору та кандидату у вічі, та вигукнув присутнім: «Це провладний кандидат!» (з юрби донеслося: «Молодець!»). Почалася сварка, ректор перейшов на крик та лайку, з’явилась охорона, хтось з викладачів універу обурився «Чого ви приперлись на наше свято?» Охорона тим часом вхопила сміливця за поперек і потягла з мітингу (цікаво, за таку свободу боровся Чудновський? Він і руху не зробив, щоб студента не зачіпала охорона). Ректор трохи заспокоївся, гордо заявив, що він очолює місцевий осередок партії регіонів і черговий раз попросив голосувати за Чудновського.

 

Хтозна, чи подякує йому за таку щирість Чудновський, який вже другий місяць маскується під БЮТівця і піариться на білбордах поряд з Юлією Тимошенко? Певно, це фото витягнув з особистого альбому. Звісно, Юля в тюрмі, не побачить… Не приїде в Білу Церкву і фото ці не зірве… Рейтинг ПР на такому низькому рівні, що провладному кандидату нічого не залишається, як приховувати свою причетність до правлячого режиму.  

Скандал втих і з динаміків зазвучала музика. Чудновський якось тихо зійшов зі сцени, а Григоришин під оплески пішов через натовп таких, які і він, студентів.

 

"Ми спостерігаємо тут зухвалий адмінресурс , - прокоментував ситуацію Григоришин, - Студентів привселюдно просять агітувати за провладного кандидата, а потім в коридорах універу в наказовій формі примушують йти на вибори й голосувати «правильно»…"

Якщо вас змушують голосувати за провладного кандидата, пам’ятайте:

-          Голосування – є анонімним, жодна інша людина не дізнається за кого ви віддали свій голос.

-          Камери встановлені лише в загальному залі виборчих дільниць. У ці камери не видно навіть прізвища в паспорті. В самій кабінці камер немає і ніхто не в змозі побачити за кого ви віддаєте свій голос.

-          Якщо ви отримали 100 грн. від Чудновського, ви не зобов’язані за нього голосувати. Особу виборця по бюлетеню встановити неможливо.

-          Виносити  і заносити бюлетень на дільницю заборонено законом.

Робіть свій вибір свідомо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР,ректор,Партія регіонів,Біла Церква,Віталій Чудновський,Роман Григоришин,адмінресурс,БДАУ,Анатолій Даниленко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.