Україна – країна миротворець

05 жовтня 2012, 10:32
Власник сторінки
0
213

Всі ми прагнемо миру та спокою - в душі, в державі, в світі.

Ми хочемо, щоб наші діти ніколи не пізнали жахіття війни, адже у пам’яті народній ще зберігаються страшні й трагічні події Великої Вітчизняної - Другої світової, а її учасники та свідки все ще живуть серед нас.

Але у світі непокійно. Один за одним виникають локальні воєнні конфлікти,  справжні війни, де ллється кров, гинуть та страждають люди, в тому числі невинні мирні жителі. Балкани, Афганістан, Ірак – ці та інші криваві плями на тілі Землі красномовно говорять нам всім, простим людям та можновладцям, що мир треба берегти заради майбутніх поколінь й нашої планети, яка є колискою життя й цивілізації у Всесвіті.

Втім політики, засліплені жагою влади або примарами своїх ідей, не завжди спроможні домовлятися за допомогою дипломатії. Військові відомства найбільших економік світу продовжують ескалацію озброєння. Жорстке протистояння Південної та Північної Кореї, тривалий конфлікт в Афганістані, теракти на Сході й, нарешті, територіальні суперечки між багатьма країнами, тримають наш світ на межі війни та миру.

За таких подій Україна має вести послідовну політику миротворця, що докладає всіх зусиль для збереження миру на планеті. Ліберальна партія України однозначно визначилась з цього питання: наша країна не повинна брати участі в жодному з воєнних конфліктів, а наші чоловіки не повинні гинути за межами Батьківщини. В світі мають знати Україну, як дім миру, де кожен почувається безпечно й затишно. Адже найцінніше, що є у людини – це її життя, а війна віднімає у людини це право. Саме мир є необхідною умовою для подальшого розвитку людства, його щасливого та тривалого шляху в майбутнє. 

Ліберальна Партія України планує виступити з ініціативою перед світовим співтовариством щодо отримання Україною статусу «Країни миротворця». Україна має стати «Домом Миру» для усього людства на планеті Земля. Саме цей статус дозволить Україні змінити не зрозумілу українську військову доктрину на миротворчу місію України у міжнародному співтоваристві. Якщо Ви підтримуєте цю ідею, голосуйте за ЛПУ 28 жовтня 2012 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012,Ліберальна Партія України,ЛПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.