Журавському не місце у Раді

26 вересня 2012, 10:39
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
847
Журавському не місце у Раді

Іду на ТИ...

Ви вірите, що регіонали відмовляться від ідеї саджати журналістів за наклеп? Ви думаєте, що Журавський щиро розкаявся і відразу полюбив журналістів? Ви переконані, що автор політик, який є родом з «космічної команди Черновецького» є демократом? Ви хочете, щоб він у Раді і далі клепав непотрібні закони?

 

Я  НЕ ВІРЮ!!!!!

 

Я не хочу аби мені вішали локшину на вуха «космічні» політики вчорашнього дня. У мене є велике бажання сказати все це особисто Журавському.

 

Завтра їду у Житомир. Там у цього депутата запланований свяковий концерт. Бажаючі можуть приєднуватися. Збір  біля автостанції "Дачна" о 13:00

 

Частину людей готовий вести на власному транспорті. Якщо бракуватиме коліс – проситиму друзів та знайомих про допомогу. Виникнуть питання щодо координації дзвоніть та пишіть….    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.