Армія українських оцінювачів мобілізувалась для боротьби з Антоном Яценком

14 вересня 2012, 03:28
Власник сторінки
0
1072
Армія українських оцінювачів мобілізувалась для боротьби з Антоном Яценком

Надзвичайний Всеукраїнський з’їзд оцінювачів показав – фахівці галузі спільним фронтом готові відстоювати своє право за професію.

В залі «Будинку кіно» зібрались понад тисяча досвідчених «штиків армії» оцінювачів. Все заради перемоги над рейдером та депутатом-тушкою Антоном Яценком.

Боротьба українських оцінювачів проти армії творця тендерної палати Антона Яценка триває вже  кілька місяців. Для проштовхування своєї рейдерської схеми Антон Яценко ініціював прийняття змін до закону. Крім того добряче натиснув на Фонд держмайна та змусив його прийняти накази для протягування нового монопольного напрямку — оцінки для цілей оподаткування та нарахування, а також сплати інших обов'язкових платежів, що стягуються відповідно до законодавства. А здійснювати всю оцінку в країні мали лише 12 київських фірм-одноденок, підконтрольних Яценку.  «Остудив пил» та скасував накази ФМДУ у червні особисто Прем’єр міністр Микола Азаров.  Однак «тендерний мафіозі» спробував реваншуватись через фіктивні саморегулівні організації оцінювачів, які він створив в травні цього року. Вони мали внести в вуха урядовців переспівану по новому ту ж саму рейдерську схему.

Стерпіти такої зухвалості дев’ятитисячна спільнота оцінювачів не змогла, тому вирішила зібрати всі сили в один кулак. Публічно наміри відстояти у Яценка своє право на чесну працю вони заявили на з’їзді оцінювачів України 12 вересня. В «Будинку кіно» зібрались понад тисяча оцінювачів, а також запрошені депутати, урядовці та керівники державних структур та громадських організацій.

У своїй резолюції оцінювачі задекларували — готові боротися з рейдером Яценком до останнього. А також звернулись до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради з вимогою внести зміни до законів та унеможливити захоплення ринку оціночних послуг, а також дати публічну правову та громадську оцінку діяльності депутата-тушки Антона Яценка. Заразом  оцінювачі висловили недовіру голові Фонду держмайна Олександру Рябченку та запропонували громадським організаціям створити координаційну раду для захисту ринку всіх консалтингових послуг  від монополізації.

Гучним публічним ляпасом Яценку стала і акція протесту під стінами Кабінету Міністрів, де спільнота оцінювачів вимагала захистити країну від створених ним  рейдерських схем.

Все на що спромігся у відповідь Яценко – флешмоб з штучно зігнаних кількох петеушників та напівтаємний псевдоз’їзд  його кишенькових паперових громадський організацій - фантомів. Воно й не дивно, адже добігає кінця депутатська каденція Яценка, а шанси виграти вибори на мажоритарному окрузі в Умані більш ніж примарні. У підсумку Тоша може залишитись і без депутатської недоторканності, і без грошей та впливу.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.