Костянтин Красовський: "Українці, прокиньтесь – це вже не сон!"

06 вересня 2012, 12:18
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
395
Костянтин Красовський:  Українці, прокиньтесь – це вже не сон!

За вказівкою Кремля дві парламентські істоти зареєстрували антиукраїнський закон "Про мови", впроваджуючи в життя настанови Путіна-Ґундяєва про "русскій мір".

Годі спати! Настав час, коли перед нами постає вибір: віддамо владу негідникам, які різними шляхами намагаються втертися до нас у довіру, – чи будемо відстоювати інтереси майбутнього нашої рідної землі, культури, мови? Всі ви бачите, хто узурпував владу – окупаційний режим партії, створеної олігархами, та "тушки" – псевдоопозиціонери, за яких ви віддавали свій голос. Це саме вони обіцяли захищати наші інтереси. А що ми маємо? 27 квітня 2010 року – передача Росії на 25 років нашого чорноморського узбережжя, що є порушенням Конституції України (ст.17). У Верховній Раді за ратифікацію тієї ганебної угоди проголосували 236 депутатів, із них 9 бютівців та 7 нунсіців – "тушки", які приєдналися до промосковської влади. Вони доводили, що це "економічно вигідно" для нашої держави та запевняли, що для українського споживача буде дешевий газ… Однією з прибуткових і високотехнологічних галузей в Україні було літакобудування; тепер виявляється, що нашій державі прибутки не потрібні – "віддамо "старшому брату, а українці обійдуться…"

А хто з вас звернув увагу на безкоштовну передачу США високозбагаченого урану? "Навіщо той уран потрібен Україні? Віддамо!", – сказала і зробила "послідовна" окупаційна влада. Може, ще й віддати декілька блоків АЕС "старшому брату"? Хоча це вже ні – хай українці споживають електроенергію, вироблену в Україні, а гроші віддадуть "інвесторам-благодійникам" з Росії.

За вказівкою Кремля дві парламентські істоти зареєстрували антиукраїнський закон "Про мови", впроваджуючи в життя настанови Путіна-Ґундяєва про "русскій мір".

Питається, де в світі ще є такі "старші братки", які репресіями, штучними голодоморами, нападами на наші землі протягом чотирьох століть намагаються знищити нас як націю? На цей раз вони запровадили технологію розкрадання нашої держави, знищення українського народу за допомогою президентів-прихвоснів, докладають усіх зусиль для знищення нашої нації. Згадайте (а ті, хто молодші, спитайте батьків) скільки дітей мала українська родина? Я вам скажу: від чотирьох і більше. Ми вимираємо настільки швидко, що не встигаємо залишити нащадків. Наша молодь давно вже вважає, що друга дитина для них – "розкіш". Пропоную подивитись у майбутнє – за 20 років: українців залишиться не 46, а 20 млн., хоча, як обіцяв наш "гарант" після візиту в Китай, населення України вже ось-ось збільшиться… до 52 млн.! – мабуть, за рахунок міграції китайців...

Націю, яка має свою мову, історичну культуру, традиції, – окупанти за підтримки своїх резидентів перетворюють у "бидло". Це ж яку культуру намагається впровадити наш "окупаційний брат": низькопробну попсу, зековський шансон? Кіно від "братків" на теми вбивств та насильства, яке за сприяння "своїх" цілодобово транслюють по всіх українських каналах чужою мовою і все це робиться навмисно. Українську мову на телебаченні можна почути дуже рідко. Але ж мова – це вияв мислення, яка поєднує нас із далекими предками і дозволяє зберігати інакшість у глобалізованому світі. Ми відчуваємо ті ж емоції, що і наші пращури, коли спілкуємось нашою мовою. Існує гіпотеза, що слова наші пра¬пращури творили як казку, пісню, тобто, на основі своїх асоціацій. Тому в кожному слові є прихований символізм. Окупант зрозумів, що в українській мові – наша сила, через це Москва так гарячково намагається впровадити тут, в Україні, свій "русскій мір".

Хтозна, які ще "подарунки" для нас готує нинішня влада… Вони – справжні націоналісти, але… іншої держави! Тим, хто тримається за свої посади, нагадую – ви перетворилися в зрадників-перевертнів, саме завдяки вам, юдам, наш народ страждає. Зневірившись, він не має сил на боротьбу, не усвідомлює, що ворог може бути серед своїх. Ви зрадили принципи та віру своїх батьків, які не трималися за посади, не продавалися за гречку й грошові подачки, навпаки – віддавали своє життя заради нашого майбутнього.

Українці, прокидайтеся! Бо доки ви спали – ви втратили все… Не розраховуйте на тих запроданців, тому ідіть на вибори, не будьте байдужими до своєї родини, своєї історії, до святої Української Землі. Не беручи участь у розбудові країни та захисті культури, традицій, мови, – ви приймаєте участь в руйнації всього того, що має бути для нас святе. І починаючи будувати велику могутню Українську Державу, почнімо із себе. Бо ми – козацького роду. Нехай допоможе нам Господь Бог у нелегкій боротьбі за наше майбутнє!

Довідка: Стаття 5 Конституції України: "Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.