21 рік брехні.

24 серпня 2012, 20:21
Власник сторінки
хакер, каратель
0
642
21 рік брехні.

Незалежність кажете?

Чим більше я дивлюсь на ситуацію навколо тим більше розумію, що реально незалежною Україна не стала. Хіба може таке бути у незалежній Україні? 

Щоб люди з російською та радянською символікою били в Україні українців? Це незалежність? 

І при цьому жодна падлюка не понесла покарання! І потім хтось буде називати націоналістів фашистами?

Спитали на українській мові в Україні? Ви провокатор! Як ви смієте українською та біля Нахимова, та ви фашист!

Але одне коли це на місцевому рівні. Інше коли таке робить влада. Де таке може бути щоб влада боролася з власною культурою? Міністр освіти називає українську мову непотрібною:

Депутат від правлячої партії публічно заявляє що треба позбутися частини країни, причому найбільш благополучної в соціальному плані і найбільш української:

Хіба цього мало на статтю про сепаратизм? Ну хоча б виключення з партії. Але партію це влаштовує! 

Це він каже публічно! А уявіть що вони кажуть коли їх не чує ніхто сторонній. 

Головою СБУ призначено Ігоря Калініна. Він народився в підмосков*ї, де закінчив вище командне училище, з 84 працював у КДБ.

Інший кадр, новий голова міністерства оборони Дмитро Соломатін. Народився де? В Карагандэ (Казахстан), там отримав освіту і почав працювати, з 91 по 99 жив у Москві де займався енергетичним бізнесом(!) З 99 постійно проживає в Україні і вже в 2007 обраний депутатом від ПР. Має родичів в російському уряді.

Командувач внутрішніх військ Ігор Шуляк, теж не українець, родом з Єкатеринбургу.

Всі силовики не українці, і на диво всі етнічні росіяни! Армію по плану скорочують до 75 тисяч! ПРи декраруванні позаблоковості і при тому що з одного боку мільйонна російська армія а з іншого 3х мільйонний союз НАТО. Тільки дурень може не бачити що обороноздатність України зводять на 0.

При цьому декларують нейтралітет, але залишають у себе іноземний флот з гарнізоном 15 тисяч.

Сьогоднішня влада поступово веде роботу по знищенню української держави. Ведеться активна русифікація, розуміючи що мова це ядро нації, зроблено все щоб витіснити українську із телепростору. Немає жодного шоу без російської мови, чи російських "зірок".

Але це все відбулося не за 3 останніх роки. Все це було від початку незалежності. Комуніст Кравчук, комуніст Кучма. В усіх органах на всіх ключових посадах більшість бувші комуністи. Хіба можна збудувати щось нове не зруйнувавши старе? 

Ми мали надію на Ющенко, але він нічтого не змінив, тіж самі люди так і залишилися сидіти в країнській владі.

Пройшов 21 рік але радянське сміття так і не вимели з Україні, переважна більшість вулиць носить радянські назви(на малюнку нижче показано червоним).

Всюди стоять памятники окупантам, Леніни, Петровські, Кірови... та безліч інших хто знищував Україну. При цьому встановлюють нові. Чого тільки вартий панятник організатору геноциду голодом.

Але то нічого, якщо вам щось не подобається з вищеописаного ви фашист! Коли депутати публічно ображають українців це не страшно. Коли знищують українські памятники це нічого. Коли в Донецьку чи в Криму з вами відмовлятся спілкуватися державною мовою це не страшно. 

Коли росіяни кажуть що російську мову треба поширювати за межами Росії це нормально. А от коли українець каже що треба поширювати українську у власній країні то це фашизм.

Тож хіба це українці довели державу до такого стану? хіба українці були у влади? Відповідь ні!

Незалежність це лише ширма, лише декларація.Україна не стала насправді вільною державою, а українці самостійною нацією. Нами весь цей час керували люди далекі від України, а часто ті які її ненавидять.

Українці мають усвідомити що їншої країни в них нема і не буде. Що треба обєднуватись і вичистити країну від совково-російського сміття. Не можна побудувати нову будівлю на старому фундаменті.

Час робити вибір і будувати український світ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,незалежність,вибір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.