Про шляхетність

05 липня 2012, 06:47
Власник сторінки
Полковник запасу
0
533

хто потрібен Україні

Брав участь у мітингу на підтримку Віталія Запорожця біля суду, коли суддя зачитувала вирок йому. Чотирнадцять років позбавлення волі чоловікові за те, що наважився власноруч захистити власне життя, власну гідність від покидька, від представника влади. 

Віталій Запорожець, ніжинські борці проти державної наркоторгівлі залишилися майже сам на сам проти системи, від котрої намагалися захистити себе та інших. На їхній захист піднялися менше людей, ніж на захист якихось будівель або клаптиків землі. Це ганьба всім тим, хто проголошує себе рятівниками України, хто проголошує себе громадським активом. Не будівлі сьогодні мають найбільше значення, не ділянки землі, не закони - їх все одно будемо скасовувати і встановлювати інші, справедливі. Найвище значення мають шляхетні люди. Не буде тих шляхетних - не буде нічого, оскільки гречкосії без шляхти не спроможні до дій. Ще менш дієздатними за гречкосіїв є лихварі, торгівці, працівники контор.

Судове покарання ніжинських борців проти державної наркомафії і Віталія Запорожця є показовим кроком з боку влади. Нам, громадянам, забороняють захищати себе, захищати своїх рідних, своїх товаришів. Цими судами можновладці нахабно демонструють населенню України, що не визнають за нами право захищати себе власноруч. Кожному з нас проголошено: стій рачки і терпи. Терпи навіть коли з тебе здирають шкіру разом з вовною, терпи коли вбивають твоїх рідних людей.

Вони взяли собі право нас бити, ґвалтувати, вбивати - про це свідчать судові вироки. Нас позбавили права навіть захищатися - про це свідчать судові вироки.

Ось це є головним. Кожному з нас наочно показано - всі, хто не у владі, є ніким, людожерська система готова знищувати кожного, хто не згодний терпіти знущання над собою. За таких умов будь-які громадські і політичні дії не мають сенсу без шляхетних, без героїв. За таких умов зосередження зусиль на всіляких місцевих часткових акціях протесту є дитячої грою у пісочниці. Дорослим можновладцям така гра не заважає, навпаки корисна - ліпше хай опікується своїми дитячими справами, сьогоденними комунально-побутовими проблемами, лише не лізуть до дорослого – «заводів, газет, пароплавів».

Справжні люди, шляхта, герої є головним. Люди, готові до самопожертви.


Моя сторінка в мережі http://stecenko.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: суд,Україна,мітинг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.