Опозиція до народу

25 квітня 2012, 14:18
Власник сторінки
0
456

Об'єднання "бютівців" і "фронтовиків", яке задеклароване вождями цих політичних сил як нова об'єднана форма уже нової опозиції, насправді є опозицією до народу

Починаючи з часів Кравчука і до сьогодняшнього дня вони не виходили з влади. Президент Кравчук - прем'єр-міністр Кучма, президент Кучма - прем'єр-міністр Лазаренко і Ющенко, президент Ющенко - прем'єр-міністр Тимошенко, перший віце-прем'єр-міністр Турчинов. Сьогодні всі ці люди називають себе опозиціонерами, але ж вони повинні нести відповідальність за всі трагічні для народу наслідки реформ, які вони для куражу назвали "радикальними".

За даними держстатистики,  на 01.01.12 чисельність населення в Україні становить 45 млн 600 тис чоловік. Тобто, за 20 років правління цих "друзів народу" , Україна в результаті реформ втратила людей майже стільки, скільки і під час Великої Вітчизняної Війни. Але ці політичні сили, які ще вчора знищували Україну, сьогодні видають себе за "праведників" і сподіваються, що народ їх підтримає!!! Це-вершина нахабства! і хоча вони із шкури лізуть, щоб підтримати свої рейтинги політичною еквілібристикою, громадяни України не повинні уже котрий раз попасти в пастку, підготовлену цими "друзями народу". Навпаки, громадяни повинні повсюдно звертатися до судів та притягувати їх до відповідальності за геноцид і приниження, якого зазнала Україна за часи їх правління.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.