Зустріч Петра Мельника з громадою селища Гостомель

15 березня 2012, 18:14
Власник сторінки
0
491
Зустріч Петра Мельника з громадою селища Гостомель

20 лютого у Будинку культури відбулася зустріч народного депутата України Петра Мельника з громадою селища Гостомель

20 лютого у Будинку культури відбулася зустріч народного депутата України Петра Мельника з громадою селища Гостомель, у якій взяв участь Гостомельський селищний голова Анатолій Кириченко, депутат Київської обласної ради Наталя Семко, депутат Ірпінської міської ради Юрій Прилипко.

Ще до початку виступу Петра Мельника гостомельчани мали можливість ознайомитись із звітом про роботу народного обранця. У своїй промові  Петро Володимирович  зазначив, що спрямовував свої зусилля на вирішення проблем бюджетно-податкової політики держави, проблемні питання діяльності місцевого самоврядування, фінансування окремих соціальних програм. Основні законодавчі пропозиції народного депутата були спрямовані на захист прав платників податків і спрощення процедур адміністрування.  Всі поправки до законопроекту Бюджетного кодексу України були враховані. З ініціативи народного депутата було створено Науково-практичний коментар до Податкового кодексу України.  

З ініціативи народного депутата Петра Мельника майже за рік була реалізована державна програма щодо закупівлі обладнання медичним закладам зазначеного району та Приірпіння на суму 85 млн 152 тис грн. За активної участі районної влади медичне обладнання було встановлено і в Гостомельській селищній лікарні на суму більше ніж 1,5 млн грн, а ще стоматологічні установки — на понад 2,5 млн грн.

«Сьогодні ми всі можемо користуватися новою автотрасою, яка сполучає місто Ірпінь з Києвом, що значно скоротила відстань до столиці, — доповів Петро Володимирович гостомельчанам, — «немає сумнівів, що наявність нового сполучення підвищить інвестиційну привабливість всього Ірпінського регіону, покращить транспортну інфраструктуру та створить умови для підприємництва».

І ще один показовий приклад:  лише за рік до громадських приймалень Петра Мельника звернулось понад 13 тисяч громадян.       

Після виступу народного депутата відбулось спілкування із громадою у форматі «Запитання-відповідь». Переважна більшість питань стосувалася комунальної сфери, теплопостачання в Гостомельській школі № 13, будівництва нових дитячих навчальних закладів, розширення поліклініки. «Я, як народний депутат, разом з місцевою владою буду сприяти вирішенню цих питань з місця», – сказав Петро Мельник. «З державного бюджету України планується виділити 1 млн грн на вирішення проблеми щодо теплопостачання у школі № 13. Крім того, ми запланували розпочати будування дитячого навчального закладу у цьому році, на які плануємо витрати 1 млн грн» – додав народний депутат.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Кириченко,Петро Мельник,політика,гостомель,семко,прилипко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.