Чого ж хочуть Українці ?

24 січня 2012, 09:18
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
501
Чого ж хочуть Українці ?

Чого хочу я , можливо моє бажання подібне ще до чийогось ?

1 – Жити у незалежній Україні у її нинішніх кордонах.

2 – Жити у країні де закон один для усіх НАС українців .

3 – Мати можливість заробляти гроші щоб мати власний будинок та забезпечену родину.

Так це мої МРІЇ та бажання , та відсотків 90 українців цього ж теж бажають …

Та саме головне, а як мені усе це отримати , заробити , взяти живучи у нинішній Україні …

Тож хто має усе це мені надати , зробити , я сам власною працею та за власним бажанням, чи хтось інший має за мене це зробити за свій кошт та за власним бажання ?

Я не маю віри що хтось мені так багато завинив грошей , що має усе для мене безкоштовно зробити , та ще й те чого я бажаю. Не чув я про такі благодійні організації ніде у сіті . То чому я сиджу і чекаю , що за мене це хтось зробить. Чому уся країна чекає коли наші політики за нас усе зроблять. Напевно усі забули що наші професори та академіки при владі ,навіть самі не пишуть наукових праць, за них це роблять інші люди . Тож нам потрібно міняти усіх при владі на тих хто уміє працювати , та саме головне бажає працювати за для держави Україна та її народу. Нам потрібно не сидіти та чекати як там воно саме вирішиться , а кожен біля себе має і робити те майбутнє про котре МИ мріємо уже стільки років.

Тому як для того щоб мати безпеку України у її кордонах потрібно мати військо котре зможе захистити мене від завойовників . Непросто мати в Україні тисячу генералів , та десятки генералів армій , при цьому не маючи самої армії у державі. Є у нас якесь військо де усі міністри оборони разом з родинами заробляють собі мільярди з бюджету , на харчуванні солдат ,на пальному для техніки , та «продаючи» землі на полігонах . Військова техніка то взагалі придатна лишень для парадів на Хрещатику , і то як на неї витратять сотні мільйонів гривень . Тож для того щоб мати військову безпеку держави потрібно не купляти гелікоптери Президенту Януковичу з бюджету , та будувати аеродроми для них , а потрібно купляти військові гелікоптери ,це обійдеться набагато дешевше для бюджету країни . Потрібні генерали не у 30 років , котрі ще й і дня не служили у війську , а прийшли по політичній «квоті» до війська . Маємо час допоки Україна немає військової територіальної загрози , та у нас чорноземи , а у світі майже один мільярд людей не доїдає , тобто голодує , де гарантія що на нашу країну не буде нападу за землю .

Країна де закон один для усіх , це як ? Це уже не про Україну , депутати 20 років не можуть заставити себе «любих» голосувати у ВР своїми картками особисто , як записано у КОНСТИТУЦІЇ України . То дотримання яких законів я можу вимагати від усіх 715 ТИСЯЧ чиновників , СЕКРЕТАРІВ ,що можна від них очікувати … Кожен має виправдання що не він один порушує закон. Тож маю я сам почати виконувати закони та обирати до ВР людей котрі при наймі знають про закони не через те що сиділи у тюрмі . Закони мають писати юристи ,молоді люди котрим жити в Україні завтра , і таких у нас дуже багато. Непотрібно не голосувати за тих обранців хто має маєтки з за кордоном , а в Україні будучи при владі «качає бабло» і усе. Ні збрехав ще такі політики ходять по ток – шоу та розповідають мені що потрібно зробити у державі , щоб мені добре жилось . Вони ж працювати не хочуть , а навіщо це їм , з писали 24 мільярди гривень енергогенеруючим «своїм ХФІРМАМ» , ось і живи до віку і грошей не потратиш . Щоб такі гроші заробити у промисловості потрібно збудувати з десяток заводів по тисяч 10 працюючих , та років 5 працювати щоб стільки заробити . А тут за раз стільки прибутку ,і усе саме головне задля нас , НАРОДУ, бо МИ стільки з’їли газу …

Амбіції , бажання Президента Януковича безмежні , МИ маємо увійти у Велику 20 країн світу , правда питання кого Президент Янукович збирається з відти вигнати , чи то купити чиє місце ?

Бурові платформи газу закупляємо у Литви , вроді так кажуть, швидкісні потяги та трамваї у Кореї, Інтернет для шкіл робить нам В’єтнам , супутника замовили у Канади , одежу ,взуття ,побутову техніку нам роблять у Китаї . А ще стадіони та дороги нам будує Туреччина і так далі , і тому подібне . То де мені , НАМ знайти роботу , тай ще щоб заробітків вистачило не кільки для комунальних платежів тим хто має житло , а ще й були гроші купити , збудувати це житло. Хтось заперечить , а що в Україні не будується житло ? Так будується , у нас при владі 715 тисяч чиновників , ось вони непросто будують житло , вони будують хороми , палаци ,маєтки навколо Києва та інших міст та у Карпатах . Звісно ж за бюджетний кошт , бо де такі гроші можливо ЗАРОБИТИ в Україні працюючи. Чекати що ці горе реформатори «наїдяться» не приходиться , гроші то найбільша спокуса для людини .І їх ніколи не буває досить , завжди є у когось більше , тож хто раз украв той уже не може зупинитись красти. Це медичний діагноз і він з мізків не стирається ніколи , нажаль. Тож чекати що нинішня влада сама себе заставить не красти з бюджету не приходиться навіть мріяти . Тай гроші у бюджеті уже скінчились , зараз МИ живемо у борг як Греція , котра теж брала позики та будувала стадіони . Наша надія одна вибори нових політиків , тому як уже завтра МИ самі та наші діти будемо змушені віддати наші землі так безоплатно комусь з Азії лишень би нам дали хліба поїсти з цих земель…

То що ж МИ хочемо ? Це питання має поставити кожен , і має дати відповідь собі , я буду щось робити , чи я буду чекати . Нажаль за мене моєї долі ніхто не зможе подолати , вона важка . Важко устати та йти тому як щось мусиш залишити , та не залишивши нашого сьогодення МИ не прийдемо у майбутня , а так як 20 років будемо жити у минулому…

Приклади успішної праці народів є навколо нас дуже багато , і вони кругом нашої країни , а саме Латвія, Естонія , Литва ,Польща , Чехія, Угорщина , Румунія , та Грузія . Хіба МИ гірші ? Непрацьовиті люди ?

Так сталось що у житті кругом себе бачу працьовитих , та гідних людей , а тих хто мішає нам працювати та жити гідно бачу лише у ток – шоу по телевізору . Тож обирати до влади є з кого , та маю прохання обираймо не тих кого нам пропонують , а тих кого Ми самі бажаємо . Бо право вибору тих кого МИ маємо обираємо до влади теж належить народу , а не партіям та олігархам.

Тож обираймо кращих з кращих , а не з гірших , котрих нам запропонує влада .

Здобути перемогу дуже важко , завжди приходиться чимось жертвувати , тож хай це буде наша важка праця по відбудові України , а не ганьба в очікувані кращого майбутнього від влади.

23 січня 2012 Петро Побережний WWW.ANTIS.AT.UA

Фото : nedr-rda.sumy.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.