Куди поділись мужики?

20 січня 2012, 12:48
Власник сторінки
Людина
0
585

Чи то прогрес задалеко зайшов, чи може Чорнобиль своє робить, але думається мені, що скоро визначення "слабка стать" перейде до сучасних хлопців...

.

   ..до такого висновку я дійшов після сьогоднішньої прогулянки по місту. Підростаюче покоління, яке по суті є опорою майбутнього, прямо на очах перетворюється на якихось гермафродитів, які не те, що дівчину від хуліганів незможуть захистити, а інколи здається, що вони щось важче власної тарілки не піднімали.
  
   Але чому так стається? Хто винен, що сучасна молодь натягує на себе джинси,, які трішки не по статі підібрані? Перш за все, винні, ті, що придумали такі джинси і одяг. Дизайнери, які керуються модою, яка чомусь вимагає, "нелюдські" жертви від своїх прихильників. Але, всі ми знаємо, що якщо є попит, то є і пропозиція. Виходить, що хлопці самі не проти перетворити себе на трішки дівчинку...

   Ні, не подумайте, я нехочу попустити всіх хлопців, що носять так звані "вузькачі", я просто хочу звернути увагу на те, що ми забули, як має виглядати справжній чоловік. Такий, що дівчину захистить і на героїчні подвиги здатен.


 Але особлива провина належить дівчатам, яким чомусь подобається ця напівпедерастична  мода, які вже обирають собі, не сміливого принца, а хнюпливу подружку, чоловічої статі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.