З новим 2012 роком - роком нових можливостей!

31 грудня 2011, 06:14
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
561

2011 рік видався роком випробувань для нашої держави та усіх громадян. 2012 рік має нагородити нас за старання.

Шановні громадяни!

Щиро вітаю вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаю вам успіхів в усіх ваших справах, добробуту та злагоди, а головне – здоров’я та натхнення!

2011 рік видався роком випробувань для нашої держави та усіх громадян. 2012 рік має нагородити нас за старання. Чемпіонат Європи з футболу, олімпійські ігри, нові молодіжні проекти – планів вистачає. І я впевнений, що ми реалізуємо їх на 100%.

В Україні продовжується програма реформ Президента. Ми вже відчуваємо перші результати. У Новому році реформи можна буде оцінити з точки зору їхньої ефективності та скорегувати курс. Хочу побажати усім управлінцям сміливості та рішучості у прийнятті рішень, а громадянам розуміння та терпіння. У нас усе буде добре, адже ми на це заслуговуємо!

Учням та студентам бажаю гарного навчання, цікавих курсів та успіхів на екзаменах. У сучасному світі тільки ґрунтовні знання здатні забезпечити вам те майбутнє, про яке ви мрієте!

Не забувайте про одвічні людські цінності – добро, повагу, розуміння, щирість, любов. Допомагайте один одному. Разом ми досягнемо успіху!

Теплих та добрих вам свят!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Новый год,2012,Новий рік
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.