Ректорат в соціальних мережах

13 грудня 2011, 14:33
Власник сторінки
0
492
Ректорат в соціальних мережах

Тепер ти можеш власно поспілкуватися зі своїм ректором через Вконтакт, Фейсбук або Твіттер.

Українська професура все ширше використовує найпопулярніші соціальні мережі для власного піару. Сьогодні це є дуже популярним методом спілкування між професурою університету та студентами. У молоді є можливість мати більш демократичний та живий контакт зі своїми викладачами.

Кількість офіційних сторінок ректорів не велика, але впевнено поповнюється.

На сьогоднішній день зі своїми думками в соціальних мережах діляться:

·         Михайло Згуровський - ректор Національного технічного університету України Київський політехнічний інститут, голова Консультативної ради з питань інформатизації при Верховній Раді України, президент Федерації рукопашного бою України з 06.1993 р. Михайло Захарович нещодавно публікується в Твіттері  (https://twitter.com/#!/M_Zgurovsky) та у Фейсбуці (http://www.facebook.com/zgurovsky?sk=wall).

·         Петро Мельник - ректор Національного університету державної податкової служби України. Основними напрямами наукової діяльності П. В. Мельника є проблеми економічного та правового забезпечення податкової політики держави. Як педагог, Петро Володимирович розвиває психологічно-гуманістичний зміст навчання і виховання молоді. У листопаді цього року Петро Мельник завів офіційні сторінки Вконтакті (http://vkontakte.ru/petro.melnyk ), Фейсбуці (http://www.facebook.com/pages/PetroMelnyk/222784781121390) та Твіттері (https://twitter.com/#!/p_melnyk).  Кожного дня можна читати свіжі новини, повязані з діяльністю Петра Володимировича та Академії державної податкової служби України.

·         Віль Бакіров - ректор Харківського національного університету імені  В. Н. Каразіна, є Головою Ради ректорів ВНЗ ІІІ-IV рівнів акредитації Харківського регіону, Президентом Соціологічної Асоціації України.  Віль Савбанович в цьому році почав вести свої сторінки в Твіттері (https://twitter.com/#!/VilBakirov) та Фейсбуці (http://ru-ru.facebook.com/Vil.Bakirov).

·         Борис Гудзяк  - ректор Українського католицького університету, священик Української греко-католицької церкви, громадський діяч, провідний науковець у галузі церковної історії. Борис має свою офіційну сторінку у Твіттері (https://twitter.com/#!/borysgudziak), де щиро висвітлює свої думки та ділиться цікавими новинами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.